Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A teszt is tévedhet?

A teszt is tévedhet?

Figyelt kérdés

Van egy jobb petefészek cystám.

Egy hete meg kellett volna jönni. Teszteltem és pozitív lett. Lehet, hogy nem vagyok terhes, csak a cysta miatt lett pozitív?

2011. szept. 19. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, ugyanis a ciszta miatt termelődhet annyi hcg a szervezetedben. Van valami tüneted? Mindenképp menj el vérvételre, ott kimutatható biztosan.
2011. szept. 19. 22:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Kicsi mellfeszülést érzek, de az hasonló, mint amikor meg akar jönni. Egyébként az 5. terhességem. Az előzőeket mind megéreztem már ilyenkor( női megérzés), de ezt a szívem mélyén nem érzem annak.
2011. szept. 19. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:
csak a rosszindulatú cisztáknál mutathat halvány, de nagyon extra szellemcsíkot a teszt, normál cisztánál nem, nekem is volt cisztám amikor terhes lettem, doki azt mondta, majd elnyomja a baba , úgy is volt.
2011. szept. 20. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!