Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a pólyáról?...

Mi a véleményetek a pólyáról? Vettetek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Vettem,de a fiam nem viselte el magán.
2011. máj. 11. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem egy elképesztően hasfájós-sírós-kapálódzós babám volt, akinek nagyon jól jött a pólya. Megnyugodott benne, mert szerintem jól esett neki, hogy be van csomagolva és legalább nem járt össze-vissza a keze-lába. Biztonságban érezhette magát, és eleinte csak pólyában volt hajlandó megnyugodni, elaludni. Úgyhogy nekünk csodaszer volt, amit előtte nem is gondoltam volna!

De hozzáteszem nekünk őszi babánk van, és hidegben végülis jó volt őt bebugyolálni. De egy nyári babánál már nem nagyon tudnám elképzelni a pólyát.

2011. máj. 11. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi nem veszünk, de hogy őszinte legyek meg sem fordult a fejemben.
2011. máj. 11. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekünk is nagyon bejött!Októberi a babám, szóval "mentünk a hidegbe", ebben nagyon jól érezte magát, sokszor csak egy body volt rajta és nem fázott!

Nekem még azért is volt jó, mert mikor babám 2 hetes volt, összeszedtem valami vírust, 39 fokos lázzal sokkal könnyebb volt pólyában fognia a babát!Arról nem is beszélve, hogy apuci is sokkal, sokkal biztonságosabban fogta pólyában!Ez még éjjel jött jól, mikor szoptattam, tök fáradt voltam, a baba biztonságban volt, nem nyeklett össze vissza a kezemben.

De ízlések és pofonok, nekünk bejött!

2011. máj. 11. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon jól jött. Könnyebb volt szoptatni, pólya nélkül talán nem is mertem volna, mert pici korukban nem tudják tartani magukat csetlenek-botlanak.
2011. máj. 11. 23:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi kölcsön kaptuk, és nagyon szerettem. Az egyik, hogy azok is biztonsággal foghatták kézben a fiamat, akik nem voltak gyakorló szülők (eleinte bevallom nekem is adott egy kis magabiztosságot), másrészt meg egy ideig csak abban tudott aludni a fiam. Takaró nem is kellett rá, és nem féltem attól sem,hogy a fejére kerülhet a takaró, stb.

Mivel nem túl olcsó, és nem minden baba szereti magán, ezért ha teheted kérj kölcsön valakitől, hogy kipróbáljátok, aztán ha beválik akkor lehet sajátot venni. Amúgy kb három hónapig tudtuk csak használni.

2011. máj. 12. 08:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Én vettem kókuszpólyát, nem tudom jó lesz-e, de olyan csinos, hogy már 1-2 fotó kedvéért is megérte megvenni. Fehér, fodros, masnis, igazi romantikus babás. :)

Ezen túl amit az előzők is írtak: így könnyebb szívvel adom a látogatok kezébe, mert tartja jól a kókuszbetét a kis fejét meg gerincét.

Nem volt nagyon drága amúgy, ha tetszik vegyél, próba szerencse.

2011. máj. 12. 09:43
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem nem volt,de amikor a kórházban pólyában adták a kezembe a gyerekemet,alig tudtam megfogni.
2011. máj. 12. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!