Kismamák! Van/volt így valaki a terhessége alatt?
Nekem a terhességem előtt volt! De kijöttem belőle! Most 8 hetes vagyok és nagyon jól érzem magam. És tudom,hogy később sem lesz gond!
Kérdezz,ha valamire kíváncsi vagy!
szia
sajnos nekem is volt pánik rohamom
anyukám karácsonykor meghalt és az újra elő hoztaí nagyon keményen-(
én nem akartam szedni semmit mármint gyógyszert
az egyik orvos ismerősöm írt fel nekem schüsser féle sókat rá
az segített és az homeós
meg pihennni kell
és persze kizárólag olyan emberekkel körbe venni magad akikben bízol és biztos vagy!
nekem ezek segítettek és már jobb
kitartás!
Szia.
Bár engem ennyire "erősen" nem érintett, de nekem is voltak szorongásos tüneteim a terhesség alatt.Sokszor olyan szívdobogás jött rám hogy alig kaptam levegőt, kellett pár perc míg helyrejöttem.Izgultam mindenen, még a védőnőhöz mennni is, pedig előtte nem volt ilyen problémám.Én sem tudtam élvezni a kismamaságot, kb. én is a félidőtől.De nekem az is közrejátszott hogy 20.héttől nyílni kezdtem, alig mertem felkelni az ágyból, be voltam zárva, a vérnyomásom is kezdett megemelkedni, szapora volt a pulzusom, és két vetélés volt a hátam mögött.Szóval volt baj nem kevés, nagyon féltettem a babámat.Aztán a 32.héttől teljes ágynyugalom mert teljesen kinyíltam, külső-belső méhszáj egy újjnyira.A 36.héttől felkelhettem, akkor meg a vérnyomásom lett 170, és nagyon bevizesedtem, akkor meg kórház szülésig.Na szóval nekem így telt a várva várt terhességem.
Nem tudom neked milyen előzmények okozhatják ezeket a rosszulléteket, de talán a védőnőnek meg dokinak említsd meg, hátha tudnak neked tanácsot adni.
Nekem is voltak szorongásos tüneteim a terhességem elején. Nekünk ment már el baba, és a mostan terhesség is nehezen indult. Pánikroham, félelem ismerős. mindenképpen azt javaslom, hogy keress meg egy szakembert. Legyen az lélekgyógyász, kineziológus, pszichológus. A döntés rajtad áll, kit választasz, de kell segítség. Ennek valamai leki ok áll a hátteráben , amit kezelni Kell. Nekem a Bach-virágterápia és a családállítás segített. Ha bármelyik érdekel szívesem írok róla. Ne aggód, hamarosan meg fog változni a helyzet.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!