Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Van/volt így valaki...

Kismamák! Van/volt így valaki a terhessége alatt?

Figyelt kérdés
Van/volt valakinek szorongása, generált szorongása a terhessége alatt? Esetleg pánikrohama? Akinek igen, légyszi segítsen! Én ezzel küzdök, félidős vagyok. Nem tudom hogyan kezeljem, tanácsokat kérek! Konkrét dolgokat most nem írok, mert nem férne ki, de írjon, akinél voltak szorongásos panaszok. Köszönöm!
2011. máj. 11. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem a terhességem előtt volt! De kijöttem belőle! Most 8 hetes vagyok és nagyon jól érzem magam. És tudom,hogy később sem lesz gond!

Kérdezz,ha valamire kíváncsi vagy!

2011. máj. 11. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:

szia

sajnos nekem is volt pánik rohamom

anyukám karácsonykor meghalt és az újra elő hoztaí nagyon keményen-(

én nem akartam szedni semmit mármint gyógyszert

az egyik orvos ismerősöm írt fel nekem schüsser féle sókat rá

az segített és az homeós

meg pihennni kell

és persze kizárólag olyan emberekkel körbe venni magad akikben bízol és biztos vagy!

nekem ezek segítettek és már jobb

kitartás!

2011. máj. 11. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:
32 hetes kismama vagyok.Sajnos gondolkodtunk már,hogy szakember segítségét kérem mert annyira szorongok,hogy esetleg valami baj történik szülés közben.Nem félek a fájdalmaktól csak attól,hogy beteg babám lesz vagy velem történik valami.Te mitől pánikolsz?
2011. máj. 11. 11:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors reagálásokat!!! Én nem attól félek, hogy a babámmal lesz baj. Kb. egy hónapja volt egy ájulásos rosszullétem éjszaka wc-ről jövet. Azóta sokat szédülök, nem merek egyedül lenni a lakásban, mindig van itt velem valaki. Nem merek kimenni a lakásból, mert félek, hogy rosszul leszek. Reggelente idegesen kelek, félek a hosszú napoktól, nem nagyon tud lekötni semmi, vagy ha igen, ideig óráig tart. Csak a párom mellett érzem magam biztonságban, de neki dolgoznia kell, nem lehet itt velem. Barátokhoz menni meg nincs kedvem és merni se merek, mert félek, hogy ott jön rám valami. Hogy élvezzem így a kismamaságot???
2011. máj. 11. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Bár engem ennyire "erősen" nem érintett, de nekem is voltak szorongásos tüneteim a terhesség alatt.Sokszor olyan szívdobogás jött rám hogy alig kaptam levegőt, kellett pár perc míg helyrejöttem.Izgultam mindenen, még a védőnőhöz mennni is, pedig előtte nem volt ilyen problémám.Én sem tudtam élvezni a kismamaságot, kb. én is a félidőtől.De nekem az is közrejátszott hogy 20.héttől nyílni kezdtem, alig mertem felkelni az ágyból, be voltam zárva, a vérnyomásom is kezdett megemelkedni, szapora volt a pulzusom, és két vetélés volt a hátam mögött.Szóval volt baj nem kevés, nagyon féltettem a babámat.Aztán a 32.héttől teljes ágynyugalom mert teljesen kinyíltam, külső-belső méhszáj egy újjnyira.A 36.héttől felkelhettem, akkor meg a vérnyomásom lett 170, és nagyon bevizesedtem, akkor meg kórház szülésig.Na szóval nekem így telt a várva várt terhességem.

Nem tudom neked milyen előzmények okozhatják ezeket a rosszulléteket, de talán a védőnőnek meg dokinak említsd meg, hátha tudnak neked tanácsot adni.

2011. máj. 11. 14:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Hú hát akkor neked sem volt egy "leányálom" a babavárás. Én már mindezeket megbeszéltem a védőnőmmel és a nődokimmal is, de semmi hatása. A nődokim azt mondta, hogy ne erőltessek semmit, ha nem merek kimenni, akkor ne menjek ki. De hát nem tölthetem az egész terhességemet a négy fal között. Mert ebbe bolondulok bele. Egyébként nekem is volt egy missed ab.
2011. máj. 11. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak szorongásos tüneteim a terhességem elején. Nekünk ment már el baba, és a mostan terhesség is nehezen indult. Pánikroham, félelem ismerős. mindenképpen azt javaslom, hogy keress meg egy szakembert. Legyen az lélekgyógyász, kineziológus, pszichológus. A döntés rajtad áll, kit választasz, de kell segítség. Ennek valamai leki ok áll a hátteráben , amit kezelni Kell. Nekem a Bach-virágterápia és a családállítás segített. Ha bármelyik érdekel szívesem írok róla. Ne aggód, hamarosan meg fog változni a helyzet.

Kitartás!

2011. máj. 12. 08:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igen, mindenféleképpen szakemberhez fordulok, mert úgy érzem egyedül ezt nem tudom megoldani. Ma már találkozom is vele délután. Remélem hamarosan a régi leszek és visszanyerem majd a magabiztosságomat. Köszönöm a válaszod és a felajánlt segítséget! Lehet ettől függetlenül fogok vele élni. Minden jót!
2011. máj. 12. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen segítek, ha tudok. Remélem, hogy hamarosan jobban leszel. Szorítok neked! :-)))
2011. máj. 12. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!