7+3 terhes vagyok. Most fogok védőnőhöz menni. Mivel kell készülnöm?
Ne aggódj!Az irataidat vigyed/személyi igazolvány,tb kártya stb/.Inkább beszélgetni fogtok.Meg fogja mérni súlyodat,vérnyomásodat,vizeletet vizsgál de le nem kell vetkőzni.Nekem egy nagyon kedves védőnőm van kimondottan szeretek hozzá menni.Segít amiben tud,bármit kérdezhetek nincs hülye kérdés.
Üdv:32 hetes kismama
Szia!
Először is GRATULÁLOK!!!!!!!
Vidd azt a papírt amit a nőgyógyász adott. Nem kell levetkőzni sem most sem pedig egész pocakosság alatt. Megméri a vérnyomásod, súlyod, kitölti a terhesgondozási kiskönyvedet, ad pár újságot,pár tanácsot, meg egy olyan papírt amin rajta van, hogy mikor milyen vizsgálat van!
Legalábbis nekem így volt!
Hol laksz? Dolgozol?
Köszi!
Vizeletet vinnem kell, vagy majd ott produkálom?
Igaziból mennyire sürgős? azért kérdem mert egy kis faluban lakom, és tuti ismerősökbe botlom majd, meg látják hova megyek be, én pedig a terhesség fiatalságára való tekintettel még nem szívesen kürtölném szét a hírt :)
Egyik kérdésre válaszolva: pest megyei faluban lakom, és bejelentett munkám nincs, hanem itthoni alkalmi munkákat vállalgatok (szövegtördelés, grafika)
Ugyanennyi idős vagyok!:) Én jövőhéten megyek. Én is várni akartam vele, de azt mondták,hogy a vérvételt, amire ő utal be, jobb minél hamarabb megcsinálni!
Nekem annyit mondott,hogy amit kaptam papírt a dokimtól, azt vigyem, meg személyi, lakcím kártya!
Én pedig mindig viszek pisit, nekem így egyszerűbb. Amúgy tényleg annyi történik, amit eddig elmondtak a többiek. Én kb. 1 órát voltam bent az első "randin". Tőlem annyit kért a dokim, hogy mire megyek a 12 hetes UH-ra, addigra tudjam le a védőnőt. Ja és igen, tényleg jó felkészülni a családban előforduló (apa családjában is) betegségekről.
Egyébként gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!