Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért mozog kevesebbet a babám?

Miért mozog kevesebbet a babám?

Figyelt kérdés

21 hetes vagyok és 1-2 napja kevesebbet mocorog a babám.

Front van vagy mi?

2008. febr. 16. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is gratulálok a babához.Ne izgulj biztos nincsen semmi baja.Főleg mert írod ,hogy mozog és ez a lényeg.Én is a mai napig bepánikolok ,ha kevesebbet mozog.21 hetesen még van elég helye ahhoz ,hogy a gyengébb mozgásokat nem mindig érzi meg az anyuka. A lényeg hogy minden nap érezz bizonyos mozgást.Ennek ellenére ha félsz menj el nyugodtan a terhesgondozásra ahol meghallgatják a szivét. egy 34 hetes kismama.
2008. febr. 16. 10:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy,hogy ilyen gyorsan válaszoltál!:)

Kismamák akkor már csak ilyenek!:)

Boldog babavárást!

2008. febr. 16. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak nyuogodtabb, és kevésbé nyugodtabb napok. És igen, a frontokat is megérzi..

sEmmi baj, nem igzulj, amíg 24 óra alatt legalbb 1X mozog, addig semmi gond.-)

2008. febr. 16. 11:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy írtál.:)

Csak hozzászoktam,hogy néha már olyan nagyokat mozdul és mindig aggódom,amikor kisebbnek érzem.

E már így marad!

2008. febr. 16. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi!

Én már a 26.héten járok,és így szinte minden mozdulatát érzem.Tegnap pl belehullámzott a hasam,no meg ma sem valami nyugodt,de csütörtökön meg alig mocorgott.Ezek a babák már csak ilyenek!

Személy szerint örülnék,ha picit elpihenne,mert már tényleg ne mtudok semmit csinálni tőle.

2008. febr. 16. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én majdnem veled egy idős vagyok.. :) 22 hetes és nekem is 1-2 napja kevesebbet mocorog, de megfigyeltem ilyenkor tényleg van összefüggés a fronntal, főleg, hogy én is fejfájós vagyok ilyenkor, biztos őneki sem jó. No meg a hideg sem, és hogy anya most nem megy sétálni semm :) :)

Előtte 3 napig meg annyit mozgott, hogy 2 hét alatt nem mozgott annyit! olyan mint az időjárás! ;)

Nagyon örülök az előttem szóló válaszának.. wow már csak 4 hét és érzem "minden" mozdulatát, jajjj de jóóó alig várom! ;) Remélem nálam is így lesz.

A védőnő alig találta meg a szívhangot mert mire megatlálná mindig elmozdul.. a kis huncutkám :)

2008. febr. 16. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszitek el, mennyire örülök, hogy ezt a kérdést és a válaszokat megleltem. Én is 21. hétben vagyok és második napja nem éreztem a megszokott izgés-mozgást. Ma már kibőgtem magam és próbáltam kitalálni, hova menjek, hogy megnézzék, van-e szívhang. Erre itt olvasom, hogy nem vagyok egyedül. Egy órája már fordult egy nagyot, úgyhogy biztosan igazatok van ezzel a fronthatással. Nálunk nagyon hideg lett és erős szél fúj, hétfőtől meg tavasz jön állítólag. Logikusnak tűnik, hogy születés előtt is érzékenyek a bébik az időjárásra.
2008. febr. 16. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!