Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért mozog kevesebbet a...

Miért mozog kevesebbet a babám? 31 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Egy hete kevesebbet mozog a babám.Akkor voltam orvosnál minden rendbe volt.Nagyon aggódom hogy mitöl lehet.Nagyon pici mozgásokat érzek de nem olyan erős mint elötte.Lehet hogy baj van?Vagy kevesebb a helye?
2011. márc. 3. 18:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, mostmár kissebb neki a hely, azért nem ficánkol annyit. Nekem 6-7 hónaposan annyit ugrált, alig vártam, hogy lenyugodjon. Már 26 éves!
2011. márc. 3. 18:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is 31 hetes vagyok és kb. egy hete abba hagyta a nagy rúgásokat, most inkább feszegeti magát, vagy kisebbeket jelezget, hogy itt vagyok. Hétfőn voltam orvosnál és minden rendben volt. Szerintem már hely hiánnyal küzdenek szegények, azért van.
2011. márc. 3. 18:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!Én majd egy hét múlva megyek dokihoz,de már megfordult a fejembe hogy holnap lemegyek a védönőhöz hogy nézzen egy szívhangot nekünk.Annyira furcsa eddig nagyon aktív volt hát remélem hogy tényleg a helyhiány miatt van!
2011. márc. 3. 19:02
 4/13 anonim ***** válasza:

Én 30 hetes vagyok, és még forgolódik, minden uh-n máshogy van, most épp ha fekszek háton, akkor hason van egy ideje, és alig érezni a mozgását, befelé rugdos.

Valamiért így jó most neki.

2011. márc. 3. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:

[link]

olvasd el, és nyugodj meg! üdv 31km :)

2011. márc. 4. 00:15
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!Este már jobban éreztem a mocorgást csak napközbe nem sok idő van elfeküdni egy 2,5 éves örökmozgó mellett:)

Utolsó válaszoló:Köszönöm szépen:)Elolvastam amúgy most nagyon aktív a picur úgyhogy most nyugodt vagyok!

2011. márc. 4. 13:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia! Utolsó válaszoló vagyok! örülök,hogy nyugodt vagy! :D

hogy vagytok? első baba?

2011. márc. 6. 15:37
 8/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Aranyos vagy hogy érdeklősz:)

Köszi szépen jól vagyunk!És azóta mocorog rendesen a pocaklakó.Nálunk második baba.Van már egy kislányunk ő 2,5 éves és a pocaklakó is kislány:)Nálatok?

2011. márc. 6. 17:27
 9/13 A kérdező kommentje:
Hol fogsz szülni?Én székesfehérváron és valószínű császármetszés lesz mert az első kislányomnál az volt most meg faros a pici és nagyon lennt van,valószínű hogy nem fog befordulni.
2011. márc. 6. 17:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok a második leányzóhoz is! :) nálunk is minden okay, kislány lesz nekem is! Pesten az Uzsoki kórházba fogok szülni! De még nem tudom hogy, mert még nekem is faros, majd eldől! :) nekem is nagyon aktív, majd kijön a pocakon :))) rosszullétek voltak? én hálisten megúsztam minden ilyet.., hány éves vagy? én 23. puszka
2011. márc. 7. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!