Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap és ma szinte alig...

Tegnap és ma szinte alig éreztem mozogni a babát. A frontra gondolok, nektek nem mozog kevesebbet mióta van ez az őrült szél? 27 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! De, nekem is ugyanez a gondom! Kevesebbet mozog,de szerintem csak az idő miatt! 28 hetes kismama!
2011. ápr. 9. 13:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Tegnap én is így jártam. Fáradt voltam, feszült a hasam, húzódott, amikor végre hazaértem és lefeküdtem, vártam, hogy mocorogjon és semmi, pedig ha lefekszem nap végén, mindig megkergül :) Egy kávé, egy csoki és egy fél szelet vajas kenyér hatására végül beindult...
2011. ápr. 9. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem sem olyan aktív mint szokott lenni,pedig a szeles időre nagyon aktívan reagál,most meg olyan mint ha csak simogatna,nagyon finomakat mozdul!

26 hetes vagyok.

2011. ápr. 9. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Most, hogy így mondjátok, nekem is eléggé belassult, főképp csak este meg reggel mozgolódik egy kicsit.. Szerencsére tegnap este még mozgott annyira, hogy apuka meg tudta kukkantani/hallgatni... :-)))
2011. ápr. 9. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Az elmúlt napokban nekem is kevesebbet mocorgott a picim, de este közvetlen lefekvés után azért rugdos egy kicsit. Apa tegnap este érezte először, ahogy rátette a kezét a hasamra.

22+5 hkm

2011. ápr. 10. 07:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is keveset rugdosódik a babám mióta ilyen rossz idő van.Úgyhogy ne aggódj!Nincs semmi baja a babádnak,egyszerűen csak nem szereti a rossz időt.27 hetes kismama
2011. ápr. 10. 12:42
 7/8 Disi ***** válasza:

Szia!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is kevesebbet mozog. De én is frontérzékeny vagyok, úgyhogy nem csoda, hogy ő is érzi. 28+5 hkm

2011. ápr. 11. 11:33
 8/8 Disi ***** válasza:
Tessék, ismét jön a hideg, és ma délelőtt és délután is nyomta :-)
2011. ápr. 12. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!