Az utóbbi 3 napban sokkal kevesebbet mozog a babám mint ezelőtt, gondot jelent ez, vagy ne aggódjak feleslegesen? (Részletek lent)
Eddig olyan kis aktív volt a Pici, nagyon sokat mocorgott, rugdosott, reggel is, napközben is, este ill. éjszaka pedig még intenzívebben mozgott. Az elmúlt 3 napban viszont alig mocorog. Tegnap este éreztem 1-2 rúgását ill. ma reggel mocorgott egy picit. Nem tudom, hogy közrejátszik -e a hirtelen felmelegedés vagy az, hogy az elmúlt pár napban kicsit depressziósabb volt a hangulatom, sokat sírtam mert adódott némi probléma az életem számos terén és megviselt. De a párom mindenben mellettem áll és vigasztal ez ad mindig erőt! :)
26 hetes kismama
Szia!
Ne aggódj, ez biztosan csak a meleg és a frontok miatt van. Vagyunk ezzel így egy páran. Én tegnap napközben alig éreztem, viszont éjszaka sokszor arra keltem, hogy mocorog odabent.
Boldog babavárást és ne légy depis!!!
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!