Vetélés után hány nap múlva lehet ismételten szeretkezni, illetve próbálkozni?
Figyelt kérdés
Ha vetélést a természetre bízta az orvosom, a folyamat sajnos hétfőn indult meg és legközelebb orvoshoz jövő hét kedden kell mennem (hathetes terhes voltam).2008. febr. 15. 14:28
1/3 anonim válasza:
Én a helyedben jövőhét kedden rákérdeznék. Szerintem úgy van mint szülésnél: 6 hetes pihenés ajánlott. De ez csak az én véleményem.
2/3 anonim válasza:
Az orvosi tanács szerint 6 hét amit érdemes betartani, ez a szeretkezésre vonatkozik, a próbálkozásra 3 hónapot javasolnak! Szerintem ezt tartsd be, én is betartottam, bár nem értettem miért kell, de mostmár tudom, hónapokig jön az alvadt vér belőled mensi esetén, gondolj bele, ha nem tud kiürülni ott van a babád közelében, nem túl jó!
Bár a szeretkezésnél nem tartottuk be a 6 hetet 4 hétnél nem bírtuk tovább.( még szerencse, hogy akkor nem tartottuk, be.. mert most hogy újra babás vagyok az előzmények miatt tilos a sex.. legalább akkor élvezhettük.. most a babát nem kockáztatjuk!!!)
22 hetes kismami
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a második válaszadótól szeretném megkérdezni, hogy egyéb változásokat tettél-e, gondolok itt a munkára, a sportra (én spinning-elek) stb? Csak a szexet kellet elhagyni (igaz ez is elég gáz) vagy orgazmust is?
2008. febr. 15. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!