Mindenki csináltat manapság kombinált vagy integrált tesztet?
Figyelt kérdés
11 hetes vagyok és egyiket sem kértem.Rosszul teszem? 2.baba,30 évesen2011. máj. 6. 18:09
1/10 anonim válasza:
3. baba , 27 évesen. és nem kértem ilyesmit egyiknél sem.
minden eredményem tökéletes 18+5 hetes vagyok.
2/10 anonim válasza:
szia,
én 23 évesen szültem 2008-ban, de "csak" azokat a vizsgálatokat, teszteket csináltam meg, amik úgy mond kötelezőek voltak. teljes mértékben az orvosomra bíztam magam, úgy gondoltam, Ő tudja mikor minek kell utána néznie.
Ági
3/10 anonim válasza:
nálunk mindenkinek javasolják!
csak sajnos pénzbe kerül,és nem mindenki teheti meg..!
és volt rá példa a családba,hogy kimutatta a rendellenességet.
szóval:ártani nem árt!
4/10 anonim válasza:
Nálunk ingyenes volt, így kértem. Ártani nem árt, és nem tartottam volna meg beteg babát.
5/10 anonim válasza:
ott ahol ingyenes,-biztos nem hagynám ki!!
6/10 anonim válasza:
Nem csináltattunk, tavaly októberben szültem, 26 éves vagyok
7/10 anonim válasza:
nem akarok senkit se ijesztgetni,de nem kor függő,hogy lesz-e gond a babával,vagy sem.
8/10 anonim válasza:
megkérdezhetem miért nem kérted? a pénz miatt vagy más oka van?
én 32 évesen szültem először és alapvetően parás vagyok, így csináltattam integráltat
9/10 anonim válasza:
én nem kértem, Babóval pedig minden rendben, az összes kötelező vizsgálat tökéletes!!!!
22 hetes km
10/10 anonim válasza:
Én 35 éves nagyok és megcsináltattam a kombinált tesztet a korom miatt. Szerencsére nagyon jó lett az eredmény, így nem volt szükség további vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!