Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes vagyok. Tegnap...

37 hetes vagyok. Tegnap megvizsgált a doki és azóta egy picit vérzek. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2008. febr. 15. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia valoszinüleg nagyon megvizsgált nálam is ez volt az első babánál de elmult ne izgulj nem lesz semmi baj
2008. febr. 15. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért kérdezd meg telefonon, ha vissza nem is akarsz menni. Jobb tudni, mitől lehet. Azért mert másnak volt, és nem volt semmi baj, nem azt jelenti, hogy nálad is ugyanaz van.
2008. febr. 15. 13:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is volt ilyen. Este 7 körül megnézte a méhszájamat, ami nem volt vmi kellemes. Utána hajnalban mentem ki pisilni, és ilyen barnás, véres folyadék csepegett belőlem(nem sok). Erre nagyon berezeltem, és szerencsétlen dokit felhívtam hajnali háromkor, hogy ez most mi?! Megnyugtatott, hogy ez csak a vizsgálat miatt van. 2 nap múlva nem volt már semmi panaszom. Ma voltam ismét méhszájvizsgálaton, és most szintén ugyanaz van. Most legalább már tudom, hogy azért van, mert nagyon megpiszkált. Azt mondta, hogy csak akkor van "baj", vagyis akkor szóljak, ha tetemesebb mennyiség vér távozna.

Szerintem veled is ez van!Sok sikert a babához!

39.hetes kismama

2008. febr. 15. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!