Tippelnétek? Szerintetek hányadik hét? Milyen neműek a babák?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Itt vannak a linkek, 2 kismamáról van szó. Sötét zöld pólós kismama linkje :
Ha nem jó a link, frissítsétek!
Világos zöld pólós kismama linkje:
És itt a másik link :
Tippeljetek! Köszönjük:)
2011. máj. 5. 14:52
31/47 A kérdező kommentje:
Igen. Érettségije van és szakmája lesz mire megszül:))
2011. máj. 5. 16:26
32/47 anonim válasza:
szóval Te vagy a sötétzöld pólós...szerintem Te 18 hetes vagy....szerintem nagyobb pocid van már
a világos zöld pólós kismama meg max 16 hetes...szerintem :)
33/47 anonim válasza:
Ez mind szép és jó, de pénze is van? Vagy majd a párja meg a szülei eltartják?
34/47 A kérdező kommentje:
Van párunk, jól kereső állással, ami mellesleg biztos állás is!! A szüleink mindenben támogatnak. Pénz nélkül NEM szülnénk!!!;):)) Tippeljetek még!!:)
2011. máj. 5. 16:38
35/47 anonim válasza:
Tennél fel még képet ha megkérlek rá? Olyat amit mondjuk tükörből fényképeztél(igy látszik a legjobban szerintem) és nem nyomod ki ennyire a hasad.
36/47 A kérdező kommentje:
Egy nem nyomtuk ki a hasunkat kettő van tükrös kép:) De mindjárt jön az új kép:)))
2011. máj. 5. 16:44
37/47 A kérdező kommentje:
2011. máj. 5. 17:25
38/47 anonim válasza:
Már korábban tippeltem, de kezdem komolytalannak érezni az egészet. Ez most tip mix, vagy mi.Nem bántásból mondom, de már elég sok választ kaptatok. Nem tudom mire vártok, vagy ne csodálkozzatok, ha mindenki azt mondja, hogy kamu.
40/47 A kérdező kommentje:
6 előtt nem akartuk megírni de hát legyen:)) A világos pólós lány 16 hetes kislánnyal, még nem tudják mi lesz a neve:))(tegnap mondta a doki, de ez még nem 100%) :)) A sötétzöld pólós lány 18 hetes kislánnyal, aki ha megszületik Léna lesz:)) Köszönjük a normális hozzászólásokat:))
2011. máj. 5. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!