Tippelnétek? Szerintetek hányadik hét? Milyen neműek a babák?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Itt vannak a linkek, 2 kismamáról van szó. Sötét zöld pólós kismama linkje :
Ha nem jó a link, frissítsétek!
Világos zöld pólós kismama linkje:
És itt a másik link :
Tippeljetek! Köszönjük:)
2011. máj. 5. 14:52
11/47 anonim válasza:
hát nem túl jók a képek de MAXIMUM 16 hét mindkettőtöknek!!!...de nagyon max mert alig van pocak...
még terhes pocinak sem feltétlen mondanám inkább csak olyan mintha fel lennétek puffadva :S
ezt nem bunkóságból írtam, először mindenkinek jól lakott ovis pocakja van uh még NAGYON AZ ELEJÉN JÁRTOK! :)
Gratula a babákhoz!
ui : a 30 héten jót mosolyogtam :))) azért az elég irreálisan sok lenne :D
12/47 A kérdező kommentje:
Azon mi is, még várunk egy pár választ, aztán eláruljuk:))
2011. máj. 5. 15:19
13/47 anonim válasza:
Szerintem is max 16-17. hét! Az én pocim sem nagyobb most 17 hetesen!
14/47 anonim válasza:
Az elso 24. het, masodik 20. het. Fiuk.
15/47 anonim válasza:
Az első talán 20, a második 15-16 hetes lehet. Gratulálok, jó nektek. a kislányom 6 hónapja született császárral és szeretnék úgy kinézni, mint ti:-)
16/47 A kérdező kommentje:
Köszönjük, nagyon aranyosak vagytok:)) Tippeljetek még:))
2011. máj. 5. 15:31
17/47 anonim válasza:
Az első reakcióm nekem is az, hogy nem is vagytok terhesek...
De ha tippelni kell akkor 15-17 hetet mondanék.
18/47 A kérdező kommentje:
Tippeket kértünk, ha úgy gondolod ne írj!!:) Tippeljetek még!!:))
2011. máj. 5. 15:46
19/47 A kérdező kommentje:
Így gondolod akart lenni....:)
2011. máj. 5. 15:46
20/47 anonim válasza:
16-17. nek mondanálak titeket és fiu mindkettő.Bár nagyon úgy néz ki mintha csak kinyomnátok a hasatokat hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!