Tippelnétek? Szerintetek hányadik hét? Milyen neműek a babák?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Itt vannak a linkek, 2 kismamáról van szó. Sötét zöld pólós kismama linkje :
Ha nem jó a link, frissítsétek!
Világos zöld pólós kismama linkje:
És itt a másik link :
Tippeljetek! Köszönjük:)
2011. máj. 5. 14:52
2/47 anonim válasza:
Fogalmam sincs:) két képről azt mondanám, hogy ugyanaz van rajtuk, a lényeg amit mondani akarok, hogy ennyire csinos nem,hogy terhesen nem voltam de akkor nagyobb voltam amikor megszülettem:)) na szóval csinos kismamák vagytok:)
3/47 A kérdező kommentje:
Ezt te sem gondoltad komolyan ugye?:D
2011. máj. 5. 15:00
4/47 anonim válasza:
Nekem első reakcióm hogy itt egyikőtök sem terhes és ezt csak poénból írtátok ki, hány évesek vagytok mert szerintem tinik!
Első képen nagyon látszik hogy próbálod kinyomni a hasad!
5/47 A kérdező kommentje:
Köszönjük:))
2011. máj. 5. 15:01
6/47 A kérdező kommentje:
Pedig nem:))
2011. máj. 5. 15:01
7/47 A kérdező kommentje:
Egyébként azért tűnhet úgy, mert elég lenge a pólóm és megpróbáltam hátul összefogni.:)))
2011. máj. 5. 15:02
8/47 anonim válasza:
Az első olyan 23 hét és legyen kislány, a másik 18 és kisfiú. Szerintem egyértelmű, hogy babát vártok!
9/47 A kérdező kommentje:
2011. máj. 5. 15:09
10/47 anonim válasza:
Első:
16. hét és kisfiú
Második:
13. hét és kislány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!