Tippelnétek? Szerintetek hányadik hét? Milyen neműek a babák?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Itt vannak a linkek, 2 kismamáról van szó. Sötét zöld pólós kismama linkje :
Ha nem jó a link, frissítsétek!
Világos zöld pólós kismama linkje:
És itt a másik link :
Tippeljetek! Köszönjük:)
2011. máj. 5. 14:52
21/47 A kérdező kommentje:
20-18:)
2011. máj. 5. 16:07
22/47 anonim válasza:
Ilyenkor már a nemüket is tudni szokták, genetikain mit mondtak?
23/47 A kérdező kommentje:
A korunkat írtuk:))
2011. máj. 5. 16:10
24/47 anonim válasza:
Egyébként nekem úgy tűnik, hogy a képeken ugyanaz a lány van....
25/47 anonim válasza:
Biztos nagyon aranyos meg helyes lány vagy meg minden, de terhes biztos nem és szerintem örülj is neki hogy nem vagy az, nem vagy elég érett hozzá...
26/47 A kérdező kommentje:
Akkor elárulok valamit:)) Tényleg van baba mindkettőnknél, két lányról van szó és testvérekről:))
2011. máj. 5. 16:13
27/47 anonim válasza:
12 hetesek szerintem mindketten!
huh :)) az komoly :) és szülők örülnek ? otthon vagy külön laktok ?
tervezve volt hogy egyszerre lesztek babásak?
28/47 anonim válasza:
közben láttam hogy írtad a nemet is már uh akkor 16 hétre tippellek mindkettőtöket!
29/47 A kérdező kommentje:
Szia:) Külön lakunk a szülőktől, de nagyon boldogok, és alig várják, hogy végre babázhassanak:)) Ikerházban élünk a párjainkkal:)) Egyébként nem csak testvérek, hanem legjobb barátok is vagyunk, így mindig erről álmodtunk, tehet tervezett volt:)) Még várunk egy pár tippelős választ és megmondjuk:))
2011. máj. 5. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!