Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes kismama vagyok. 1...

22 hetes kismama vagyok. 1 hete nem tudok aludni, folyamatosan oránként, 2 oránként fent vagyok. Lehet, hogy a baba fent van?

Figyelt kérdés
2008. febr. 15. 08:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, bár lehet hogy a mocorgása ébreszt, de terhesen már nem igazán kényelmes hosszú távon ugyanaz a testtartás, és nehezebben megy az alvás, más lesz a keringésünk, és lehetnek fájdalmaink, szval több oka is van, hogy nem tudjuk úgy végigaludni az éjszakát,ahogy szeretnénk.Ha teheted napközben pótold be.A baba is díjazni fogja:-)
2008. febr. 15. 08:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem a terhességem elejétől iylen szakaszos az alvásom. Egy-két hétig jól alszom, utána annyi ideig nem. Felébredek hajnali 2-kor és nem tudok visszaaludni...

Ez jellemző a terhességre, és később még rosszabb lesz, ha még nagyobb lesz a baba, és nyom, és rugdos...

Ne izgulj, ebben semmi kóros nincs:-)

2008. febr. 15. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én sem alszom valami jól, bevált szokásom, hogy 4 órakkor mint a vekker kinyitom a szememet és csak nagyon nehezen tudok visszaaludni :-) A védőnőm azt modta, hogy ez annak hatására is lehet, hogyha vitaminokat szedünk, mert jobban feltöltődik a szervezet és nem igényli annyira a pihenést. Hála Istennek én nem voltam álomkóros a terhesség elején sem, de mióta szedem a magzatvédőt + MgB6-ot és gyümölcsözök, azóta tényleg még kevésbé alszom jól. De figyeljünk erre, kibírjuk ezt a 9 hónapot, a lényeg, hogy a babának sok vitamin jusson. Boldog babavárást!
2008. febr. 15. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!