Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan terhes nő, aki nem...

Van olyan terhes nő, aki nem éhes sosem, nem kívánja a kaját?

Figyelt kérdés
2007. jún. 21. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Még olyanro´l nem hallottam,hogy valaki sosem e´hes.

Lehet,hogy sokat eszel,vagy többször és keveset??

akkor lehetséges,hogy a gyomrodnak mindi´g meg van a telítettsége,e´s azért nem vagy éhes.

Egyébként nem minden kismama kíváno´s.

2007. jún. 22. 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehetséges, mert én is így élem a terhességem. A 9. héten vagyok és a kajára gondolok rosszul vagyok. Az orvosom szerint még pár hét és elmúlik. Ez nem reggeli rosszillét, mert nem hányingered van, csak nem kívánod a kaját.
2007. jún. 22. 12:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki kívánós, az a hormonális változások miatt van. A terhesség elején inkább étvágytalanság jellemző. Vigyázz rá, hogy eleget egyél, de nem kell aggódnod, ha nem vagy az a tipikus "kívánós kismama". A barátnőm is ilyen volt, de vigyáznia kellett, hogy eleget egyen és a dokija szedetett vele "terhes-vitamint".
2007. jún. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!