29. hétben járok elkezdett valami csöpögni a mellemből, ez lenne az előtej?
Figyelt kérdés
2008. febr. 14. 17:05
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nem írtad, hogy milyen jellegű dolog kezdett el csepegni a melledből, de leírom, hogy nekem mi van, és akkor össze tudjuk hasonlítani :) Nálam többnyire este jelentkezik a dolog, ha az oldalamon alszom és nyomom a mellemet; ritkábban napközben. Ilyenkor sárgás-fehér, vagy van hogy egészen aranyszínű cseppecskék jelennek meg a bimbómon, amik a ruhán (lepedőn) nagyobb vizes foltot hagynak pici sárga középpel. Amennyire utánajártam, ennek az előtejnek kell lennie, szerintem nagy valószínűséggel neked is az van - feltéve, hogy nincs a melleden szokatlan elváltozás, vagy nincs olyan fájdalmad, ami nem "szokványos", a terhességgel együttjáró.
Rem tudtam segíteni, üdv.: 23 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!