Nektek mióta van előtej és milyen az állaga? Nekem átlátszó, vízszerű és csak az egyik mellemből jön 1-2 csepp ha az egyáltalán. 26 hetes vagyok.
szia
ne nyomkodd az méhösszehúzódást okoz!!!! még szex közben is csak finoman szabad a cicivel foglalkozni! attól nem lesz sok ha fejegeted..
ha magától jön csak töröld le. nekem 22hetesen buggyant először,de a 2.babámat várom.. az elsőnél jóval később
Nekem kb a huszadik heten volt eloszor, eleinte keves, de a vegere mar annyi volt, hogy foltot hagyott a melltartomon es ha zuhanyozas kozben mostam a cicimet, akkor szo szerint folyt.
Ennek ellenere sajnos anyatejem nem volt, egy csopp sem, hormonalis problema miatt nem indult be a tejkepzodes. Szules utan egy-ket hettel meg az elotej is elapadt, ahogy a terhessegi hormonok urultek ki a szervezetembol.
kb a 20.héttől van előtejcsi nálam, mostanra 35.hétre eljutottunk odáig, hogy két óránként elönt, mintha szoptatnék már, színre állagra ízre is teljesen megváltozott, fehéres, zsíros, édeskés.
Nekem az a megoldás, hogy a szoptatás előtt még szivacsos melltartót hordok+betét.
én bagyok a nenyomkodd!! :))
vegyél melltartóbetétet,ha nagyon csepeg..van mosható is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!