Pici vér szivárog a bal mellemből ez normális? Előtej nem volt még.
Nem akarlak megijeszteni, de én még nem hallottam olyat, hogy valakinek terhesség alatt vér szivárogjon a melléből. Persze ettől még lehet, de inkább a dokit kérdezd meg.
Boldog és egészséges babavárást kívánok!
Első vagyok!
Elgondolkodtatott a dolog, tudom milyen rossz lehet amikor nem tudom mi történik és talán kicsit meg is ijesztettelek. Emiatt gyorsan utánanéztem a neten és ezt találtam:
Ezek szerint semmi probléma nincs, teljesen normális ami veled történik, ne aggódj! :D Csak én nem hallottam róla!
Egy szóval: NYUGALOM!!!
Még egyszer nagyon boldog babavárást kívánok!
Nekem 7,5 hónapos terhesen egy éjszaka szó szerint folyt a vér az egyik mellemből. Teljesen elázott a paplanom, lepedőm. Az orvos megvizsgált és azt mondta, hogy a hirtelen hormonális változások okozhatnak ilyen meglepetéseket. Még kétszer volt ilyen, de már egészen kevés, illetve a szülés utáni hetekben néha kicsit véres tej ürült fejéskor. Utána teljesen megszűntek ezek a tünetek.
Mindenképpen szólj az orvosodnak, egy vizsgálat után elmondja majd, hogy nálad mi okozza.
20:38-nak igazán köszönöm, teljesen átérzed a helyzetem :) köszönöm, hogy utána néztél, sokat segített.
a köv. válaszolónak is köszönöm.
szép estét.
és remélem aki hasonló cipőben jár az majd rátalál erre a kérdésre és szintén megnyugszik. erről még én sem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!