Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Izgultok, hogy meg lesz e...

Izgultok, hogy meg lesz e minden a babának mire megszületik? Hogy nem hagytok ki semmit.

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
23%

Ès ha kihagysz valamit?

Akkor többet nem lesz?

Ha kihagysz valamit akkor elmész megvenni, ha nagyon kell az elsö napokban akkor megmutatod neten a párodnak mi kell és ö elmegy.

legyen cumisüveg otthon ha táp kell akkor ne haljon éhen a gyerek, legyen megfelelö hömérséklet és ahol alszik. ennyi. ja meg legalább textil pelenka a fenekére.

2011. máj. 2. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, nincs semmi, ha kimarad valami. Szülés után elmész és megveszed (vagy a férjed vagy az anyukád vagy a barátnőd vagy bárkid).
2011. máj. 2. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
ne izgulj, ha kimarad valami max a férjed megvesz. Mi is gyakori vendégek voltunk a brendonban a szülés utáni hetekben, mert pár dologról utólag derült ki hogy mégis kell
2011. máj. 2. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Én folyamatosan izgulok, és szerintem már jóval több dolgot vettünk, mint amire valaha szükségünk lesz.

Ugyanígy vagyok a babaszobával, ruhákkal.

Mintha szülés után megállna az életem :-))))

De én ilyen vagyok, menthetetlen aggódó.

37 hkm

2011. máj. 3. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!