Az abortusz fáj a babának/magzatnak?
Biztos, hogy fáj neki, én sem tudtam volna megtenni.
13h km
Senki sem ítélkezik, nincs is ehhez jogunk!
Viszont az tény, hogy van választás, mindig van választás!
Én is láttam azt a filmet, végig sírtam. Akkor azt mondtam, hogy ilyet ember el nem követhet a gyermeke ellen.
Az első terhességem spontán vetéléssel végződött, egy reggel arra ébredtem, hogy csupa alvadt vér van alattam, és görcsöl a hasam.
4 év múlva gyógyszer mellett terhes lettem, és a párkapcsolatom éppen abban a szakaszában volt, hogy nem tarthattam meg.
Volt abortuszom...
Soha nem felejtem el, amikor a méhszájamba döfték azt a kis "gyengéd méhszájtágítót" és ezzel előkészítették a baba halálát... Most is elönt a forróság, ahogy akkor...
Sírtam utána órákig, sirattam a gyerekemet azon a rohadt kórházi ágyon, egyedül... Most is sírok, és MINDIG, ha csak eszembe jut/juttatja valami, vagy valaki...
Most 25 hetes terhes vagyok, és HISZEM, hogy ez a kis lélek ugyanaz, aki már kétszer próbált ideszületni hozzánk...
Abból is gondolom, hogy néha úgy belém rúg, hogy le kell ülnöm, nem bírok tovább menni... De megérdemlek, elnézek neki mindent. Imádom, szerelmes vagyok belé, és már nagyon várom! :)
Szerintem érzi, hiszen "ösztönösen" menekülne a vákuum elől. Én csak olvastam, látni nem láttam hálistennek, de olvasni is elég borzalmas volt. Főleg az, amikor nagyobb, (12. hét után) de mégis valamilyen oknál fogva nem maradhat meg a baba. Le se írom azt a részt, ami engem nagyon megrázott...
Aki érzés nélkül csak úgy el tudja vetetni a magzatát, azt elítélem, de ha valaki pl. nemi erőszak áldozata lesz, az nem tehet róla. Azért elég borzasztó belegondolni, hogy ilyen világban kell élnünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!