Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell magnéziumot szedni?

Mikor kell magnéziumot szedni?

Figyelt kérdés

Elég sokat keményedik a hasam, de nem fáj, csak érzem. És azt olvastam, hogy ez a tágulás jele, később a szülésre való felkészülésé.

Nem nagyon akarnék szedni semmit, de most költöztem és az itteni védőnő nagyon mondogatja, és többeteknél olvasom, hogy szeditek.

Mit okozhat, ha én nem szedek magnéziumot?

2008. febr. 14. 10:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Izomgörcsöket, haskeményedést. Én az első pillanattól szedem igaz napi 1-el kezdtem most már 3-at szedek.

Szerintemm szükséges vitamin mint ahogy a folsav és a terhessági multivitamin is.

24 hetes kismama

2008. febr. 14. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is az orvosom mondta az első pillanattól kezdve , hogy szedjem a Magnézium B6-ot. Emellett még a terhes vitamint és folsavat a 12-ik hétig. Most átállított megnézium Citric-re napi 3x2 adagban a görcsök miatt.

Szerencsés vagy, hogy nem mgörcsölsz!!

Szerintem azért ajánlja minden orvos a kismamáknak, hogy szedjék a magnéziumot, hogy a tágulástól ne nyíljon ki a méhszáj idő előtt.

A sok pihenés, bal oldalon való fekvés valamennyivel csökkenti a tünetet.

Üdv. 17 hetes kismami

2008. febr. 14. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki nagyon jól mondta, én is szedem napi 2x1-et, pedig csak nagyon ritkán húzódik a hasam. Semmi bajotok nem lesz tőle, és ha méhösszehúzódásaid vannak, többet ártassz vele, ha nem szeded. Szerintem!!!!!!!

Jó babavárást

2008. febr. 15. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!