Miért nem lehet magnéziumot szedni a 36. hét után?
Figyelt kérdés
A doki azt mondta 3*1et szedjem továbbra is a MagneB6-ból. A védőnő azt mondta fokozatosan álljak le. Most úgy döntöttem, hogy 2*1-et szedek még a héten, aztán 1-et, aztán egyet sem. Most vagyok 37+1 hetes. Folyamatosan keményedik a hasam, ha csak 5 lépést is teszek. Szerintetek mi a jó megoldás?2011. júl. 4. 13:36
1/4 anonim válasza:
A magnéziumhiány okoz izomgörcsöket, keményedést... viszont az utolsó hetekben már ez nem gond, mert akkor már természetes, hogy vannak, vagyis inkább legyenek is méhösszhúzódások. A magnézium gátolja ezt, ami késleltetheti a szülés beindulásást és természetes lefolyását. A 36. héttől én már inkább a szülést , könnyebb tágulást segítő homeopátiás bogyókat szedtem. Nekem anno így mondta a védőnőm és így is olvastam. Így is 1 hetet ráhúztam. Minden jót!
3/4 anonim válasza:
Én is így vagyok, ha nem veszem be reggel, akkor délre már menni nem bírok, le kell feküdnöm, de a védőnőm nekem is azt mondta, hogy akkor sem kell már szedni a végén. Ahogy betöltöttem a 37. hetet, le kell állnom, ami csütörtökön lesz. Kíváncsi leszek... Addig azért kell szedni, hogy nehogy koraszülött legyen, ha ki akarna jönni, de 37. hét után már jöhet, ne tartsuk vissza. Ezt mondta.
4/4 A kérdező kommentje:
Mi az a fájásgyengeség?
Köszi a válaszokat! Már csak 1et szedek 2 napig, aztán leállok..
2011. júl. 5. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!