Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes kismama vagyok....

15 hetes kismama vagyok. Baj-e ha minden nap sexelek a ferjemmel? Nem lesz baja a babanak?

Figyelt kérdés
2008. febr. 14. 08:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem baj, semmi baj nem lesz:-) Én is megtenném, ha férjem nem napi 14 órát dolgozna és még lenne élet benne, mikor hazaér... :-)

Ami neked jó, az a babának is jó:-) EGészségetekre!!

amíg a doki nem tilt, akár szülésig lehet szexelni:-)

2008. febr. 14. 08:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én mi is gyakran szeretkezünk, bár talán nem minden nap....Az én férjem is rengeteget dolgozik, így nem mindig van szívem még jobban kifárasztani:D...de olyan kívánós vagyok én is, hogy ha rajtam múlna akkor naponta szeretkeznénk. A babócának baja nem lesz tőle! Ha a doki nem tilt el, akkor lehet!:) 24 hetes kismama
2008. febr. 14. 08:35
 3/4 anonim ***** válasza:

problémamantes terhességnél az utolsó 6 hétben már nem nagyon ajánlnák a szexet, addig nyugodtan lehet. De van aki még ezt a 6 hetet sem tartja be, és semmi bajuk :D

Amíg jólesik nektek és a doki valami zűr miatt nem tiltja, nyugodtan szexeljetek.

2008. febr. 14. 08:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj. Én 22 hetes vagyok es még jobban kivánjuk egymást mint valaha. A nögyogyász már az elején közli veled ha nem lehet. A barátnömnek 2 honapig nem lehetett. Baja nem lesz ,csak ovatossan. Nekem azt javasolták,hogy a kanal es a kutya poz a legjobb ilyenkor. A párod ha lehet ne legyen felül.

Sok sikert a babahoz

2008. febr. 14. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!