Nagy baj, ha nem végeztetem el a terhességem alatt a költségtérítéses Down-kór szűrést?
Én sem csináltattam meg. Nekem is minden eredményem jó lett. Kedves második a down kor nem kialakul, hanem öröklődik. Ott komoly genetikai gondnak kell lenni egyik vagy másik családban, hogy kialakuljon. Szerintem ne aggódj nem lesz semmi gond, ha eddig jók az eredményeid.
Boldog babavárást.
Azért az integrált teszt elég pontos eredményt ad. Én megcsináltattam, szerintem 25 ezret megér, hogy biztosabb lehessek abban, hogy egészséges. Tudom a magzatvíz mintavétel a legbiztosabb. De 7 évig szenvedtem, hogy összejöjjön a pocimban ez a baba, nem fogom kockáztatni az életét. Minden lehetséges módon megnézetem, és nem sajnálom rá a pénzt. Az UH-n megvolt az orrcsontja, nyaki redő is rendben volt, a gerince is. A doki mondta is, hogy valószínűleg minden ok, de azért ezt is megcsináltattam.
Az integrált teszt az ultrahanggal kombinálva 97%-os biztonsággal megmondja, van-e gond.
El fogunk menni 4d-re is.
Nem gondolom, hogy attól, hogy többféleképp megnézetem, még ostoba vagyok, mert hagyom magam lehúzni.
Nem muszáj megcsináltatnod nagyokos, de azért mert én megcsináltatom ne alkoss rólam véleményt. Szánalmas és ostoba vagy!
Az AFP-nek nincs találati aránya, mert az égvilágon semmit nem akar eltalálni. Illetve azt, hogy a magzat mennyi AFP-t bocsát ki és ezt 100%-osan pontosan méri. Csak maga ez az adat nem jelent sokat, mert annyira változó értéke van.
És aki meg egy valószínűségszámításra azt írja, hogy pontos. Azzal még vitába szállni sem érdemes, hiszen nyilvánvaló, hogy gimnázium negyedik osztályából kimaradt. 8 általánossal ezt meg nehéz felfogni, belátom. Úgyhogy valóban, sokat vártam tőled bocs.
nagyon furcsa nekem, én babám már 1,5 éves, nekem se "hívták fel a figyelmet", elküldtek, ingyen volt, gondolom kötelező is mert kaptam időpontot a kórháztól, aztán sms-t, a kóddal amivel meg tudtam a neten nézni az eredményt
ez milyen szemétség, hogy fizetős lett :O
bocs lányok de kiakadtam!
20.43-as. Nézz jobban utána, a neten, remélem olvasni azért tudsz, igenis, a szimpla Afp vizsgálatnak is van találati aránya. Én sem az ujjamból szoptam az 50-50%-ot.
Mellesleg nekem genetikai tanácsadáson is javasolta a doktornő, a nődokim is javasolta, és a védőnőm is az INTEGRÁLT tesztet, ami nem azonos a kombinált teszttel.
Gondolom azért mindenkinél nem vagy okosabb, ha igen, és ennyire otthon vagy az örökléstanban, akkor meg nem itt kellene lenned! Mellesleg diplomás vagyok, a matek és a statisztika voltak a kedvenc tárgyaim, és én hiszek a statisztikának is, de semmi közöd hozzá!
Mielőtt sértegetsz vkit, és ostobának nevezed nézz utána jobban a dolgoknak, ja és ne várj tőlem semmit, mert nem akarom, és érted, vagy neked biztosan nem tennék semmit.
Miért is kéne, hisz annyira okos vagy????
Szia!
Én 24 hetes vagyok, és se a védőnőm, se a magán dokim nem hívta fel a figyelmemet arra, hogy hát igen lenne egy ilyen lehetőség x összegért. Első babámat várom és amire megkaptam a beutalóm elmentem, de kb a 12. hét környékén olvastam először a downkor szűrésről és mire oda jutottam, hogy megkerestem ki végezheti el nálunk (nem pesti vagyok ugyanis) és hogyan is kell intézni addigra már kicsúsztam az időből. Még a dokimat is felhívtam, hogy hogyan működik ez a szűrés, és ő is csak annyit mondott, hogy talán Debrecenben csinálnak egy ilyet.
Azóta mikor eszembe jut mindig bánom, hogy nem voltam gyorsabb és követelőzőbb. De mást nem tudok tenni, mint reménykedni, és imádkozni, hogy a babám egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!