Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak fiú/lány tapasztalatok...

Vannak fiú/lány tapasztalatok tej kívánás terén?

Figyelt kérdés

Kíméljetek kérlek a "nem lehet ebből tudni" és a "babonára nem hagyatkozunk" és az "uh- a biztos" típusú mondatoktól!!

Előre is köszönöm!!

20 h.km.

2011. ápr. 29. 10:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Terhességem elött nagyon de nagyon sok tejet sajtot ettem ittam mióta várandós vagyok rá sem bírok nézni az édesség amit terhességem elött ki nem állhattam most a kedvencemmé vált és minden ami édes gömbölyü csokitól a fekete csokiig minden fagyi az az egyik kedvencem 2 naponta veszek egy doboz jégkrémet és elfogy:( a savanyúra rá sem bírok nézni 30 hetes uhn megmutatta magát a pici és kislány lessz:) apa is és én is nagyon szerettük volna ha első baba lány :)

2011. ápr. 29. 10:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Tejet ittam tejjel, a reggeleket tejbegrízzel vagy mákos gubával kezdtem...mindent ettem ami tejes volt, és lányom lett.
2011. ápr. 29. 11:12
 13/19 anonim ***** válasza:

A kisfiammal nem ittam tejet szinte egyáltalán.

Most nagyon óhajtom . Iszom literszámra. Eddig azt mondják kislány...

Persze az édes nálam is megy most nagyon. A fiammal nem ment.

28+1hkm

2011. ápr. 29. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Én úgy voltam a tejtermékekkel, ha nem találták volna fel, akkor sem érdekelt volna.

Terhességem alatt naponta 5-6 db ízesítés nélküli kefír. Nagyon szerettem. Megszültem, azóta nem is láttam kefírt, meg tejtermékeket sem...

2011. ápr. 29. 11:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja elfelejtettem, kisfiú lett!
2011. ápr. 29. 11:34
 16/19 anonim ***** válasza:
A lányommal csak tejet, tejterméket kívántam az elején. Viszont a fiammal is. Addig a bizonyos uh-ig, azt hittem, ő is lány lesz, annyira egyforma volt a két terhesség :)
2011. ápr. 29. 12:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Első terhességem alatt nem tudtam meginni a tejet, kisfiam lett. Most napi szinten iszom, mert annyira kívánom s most ismét kisfiam lesz. 33 hetes kismama

Azért szurkolok, hogy kisfiad legyen.

2011. ápr. 29. 14:23
 18/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!

Kedves utolsó válaszadó! Neked köszönöm szépen,hogy szurkolsz!!

Minden pocakosnak boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!

2011. ápr. 29. 16:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Én ez elején nagyon sok tejet ittam, aztán a rosszullétes időszak (ami viszonylag későn jelentkezett) óta semmi tej vagy tejtermék. Az utolsó 1,5-1 hónapban viszont rengeteg tejet és tejterméket kívánok. Kisfiam lesz (kb 20. héttől minden egyes UH-n megmutatta magát), bár 27.re voltunk kiírva.
2011. ápr. 29. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!