Vannak fiú/lány tapasztalatok tej kívánás terén?
Kíméljetek kérlek a "nem lehet ebből tudni" és a "babonára nem hagyatkozunk" és az "uh- a biztos" típusú mondatoktól!!
Előre is köszönöm!!
20 h.km.
Szia!
Terhességem elött nagyon de nagyon sok tejet sajtot ettem ittam mióta várandós vagyok rá sem bírok nézni az édesség amit terhességem elött ki nem állhattam most a kedvencemmé vált és minden ami édes gömbölyü csokitól a fekete csokiig minden fagyi az az egyik kedvencem 2 naponta veszek egy doboz jégkrémet és elfogy:( a savanyúra rá sem bírok nézni 30 hetes uhn megmutatta magát a pici és kislány lessz:) apa is és én is nagyon szerettük volna ha első baba lány :)
A kisfiammal nem ittam tejet szinte egyáltalán.
Most nagyon óhajtom . Iszom literszámra. Eddig azt mondják kislány...
Persze az édes nálam is megy most nagyon. A fiammal nem ment.
28+1hkm
Én úgy voltam a tejtermékekkel, ha nem találták volna fel, akkor sem érdekelt volna.
Terhességem alatt naponta 5-6 db ízesítés nélküli kefír. Nagyon szerettem. Megszültem, azóta nem is láttam kefírt, meg tejtermékeket sem...
Első terhességem alatt nem tudtam meginni a tejet, kisfiam lett. Most napi szinten iszom, mert annyira kívánom s most ismét kisfiam lesz. 33 hetes kismama
Azért szurkolok, hogy kisfiad legyen.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Kedves utolsó válaszadó! Neked köszönöm szépen,hogy szurkolsz!!
Minden pocakosnak boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!