Vannak fiú/lány tapasztalatok tej kívánás terén?
Kíméljetek kérlek a "nem lehet ebből tudni" és a "babonára nem hagyatkozunk" és az "uh- a biztos" típusú mondatoktól!!
Előre is köszönöm!!
20 h.km.
Iszonyat sok tejtermék és tej. Kisfiú.
28+6 kismama.
Jó egészséget!
Én minden reggel tejet kívántam, de volt hogy esténként is.
Általában korán reggel elindultam a boltba és vettem magamnak egy liter házi tejet, különben meghaltam volna ha nem iszok!
Kisfiam született :-))
Első terhességnél megittam napi 1,5-2 liter tejet, és kisfiú lett, meg a sósóat kívántam
Most nem iszom tejet, nem kívánom, de az édeset nagyon. Most kislány lesz
Nagyon szépen köszönöm!!!
Most biztatót írtatok!! Nem tudjuk a nemét,és 2 kislány után ,akikkel csak édességet ettem,és minden más rendes kaját,meg narancsot,savanyúságot... most reménykedem,hogy bizony nekem is kisfiú lesz :) a párom még nálam is jobban reméli!!
Most is jó esik a gyümi,viszont a rendes kaját megválogatom. Alapjáratban én sem szeretem a tejet,de mostanában... persze a savanyúból nem a savanykás,hanem az édeskés esik jól. Szóval kicsit más,mint a lányaimnál...
Szerintetek jelenheti azt,hogy most fiunk lesz?
Boldog babavárást a babát váróknak!!!
Jó babázást a már nem pocakosoknak!!!
Kb. a 8. héttől napi egy-másfél liter a fejadagom, majd' megfulladok, úgy iszom...
16 hetesen azt mondták, h tuti kislány, két hét múlva "hát, most már inkább nem mondanék semmit", 2 hete újra 100%, h kislány... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!