Angliai kismamák, nektek mikor volt az első uh?
Most vagyok a 7.hétben, ma voltunk a midwife-nál. Azt mondta, hogy majd hívnak hogy mikor lesz.
Olyan jó lenne, ha nem a 12.hétben lenne, hanem hamarabb :)
Nekem egy kicsit elhuzodot a papirok miatt de a 22 hetes voltam. Nem is csinaltak tobbet majd csak most fogok menni ha 35 hetes leszek. Nalam minden ok igy nem kell jarnom.
Sok boldogsagot a picihez gratulalok
Szia.
Nekem a 7. heten volt szinten pecseteles miatt. Amugy volt mar vagy 10 nekem.
Ha neked minden rendben van akkor az első a 11. és a 13. hét között kell lennie a következőnek meg a 18 és 20. hét között.
Amugy én is Londonban elek.
Akkor jó, ha csak a 12. héten van, mint azt a fenti példák is mutatják. Tényleg nehéz kivárni, aztán a 20 hetest is.
Nekem volt egy 39 hetesen is de az csak mert centire nem nőtt a pocak.
Most 18 hetes vagyok és pont otthon leszek a 20 hetes uh idején. Otthon 20 hetesen elmegyek egy sima kórházi 2ds-re (persze majd ki kell fizetni, mert itt vagyok TB-re jogosult, ott csak sürgősségire).
ha visszajöttem itt is elmegyek a "20 hetesre" 22 hetesen majd. Addigra érek vissza.
Itt is el tudsz menni maszekon uh-ra ha akarsz. interneten keresgélve biztos találsz a környékedben rendelőt hozzá. De szerintem 12 hét előtt nem érdemes még ennyi pénzt kiadni rá hacsak nem vagy bazi gazdag és nem számít. Nem látszik még úgy a baba szerintem, hogy megérje. Nézd csak meg a neten a korábbi képeket a maszatkról, csikóhalakról. Persze mint hogy az is a saját gyerekünk, azok a képek is gyönyörűek , de ... érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!