Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok hasonló helyzetben?...

Voltatok hasonló helyzetben? Milyenek a kilátásaim?

Figyelt kérdés

Kezdődő terhességi preeclampsia-t állapítottak meg és a méhnyak is elkezdett rövidülni, a 20-as hetek elején már csak 2 cm. Ki fogom húzni végig?

Azt mondta a doki a preeclampsia vagy toxémia még megállítható, de egy nagyon szigorú diétát kell tartanom. De én nagyon félek.

2011. ápr. 27. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
én a 26.héten lettem toxémiás,1 hétig tudták húzni és utána megcsászároztak!szerencsére mind a ketten jól vagyunk,semmi baj nem lett!3400gr és 50 cm-rel született!mik a tüneteid?nekem a teljes só mentes diéta sem segített semmit és a vérnyomáscsökkentők sem pedig 3 óránként szedtem!
2011. ápr. 27. 13:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Tüneteim az egyre magasabb vérnyomás és a rövid idő alatt nagy fokú hízás. "Még csak" 138-as a vérnyomásom, a pulzusom 100 körül van nyugalmi helyzetben, az elmúlt 4 hétben 5 kg-ot híztam és a vizeletem sem tiszta.

Só- és cukormentes, valamint szigorúan alacsony szénhidrát tartalmú diétán vagyok.

A doki legközelebb 4 hét múlva a terheléses eredményével vár, és a súlyomnak csökkennie kell. Azt mondta, ha nem csökken, akkor van a gond. De nem tudom mit értett gond alatt.

2011. ápr. 27. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Első, nem írtad el? A 27. héten született a babád 3400-zal?
2011. ápr. 27. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Elsőnek:27 hetesen 3400 gramm?!
2011. ápr. 27. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
első vagyok!bocsi a 37.héten született!egyébként nekem is ezek voltak a tüneteim!a végén a férjem 46-os papucsába fért már csak bele a lábam!nem akarlak megijeszteni,természetesen sok olyat hallottam akinek vissza tudták tartani a tüneteit!de ha esetleg van valami kérdésed szívesen válaszolok!
2011. ápr. 27. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Ok, sejtettem...nem mindegy ám :)

Gratulálok és örülök, hogy minden rendben.

2011. ápr. 28. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!