Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6. hétben vagyok. Ihatok...

6. hétben vagyok. Ihatok kávét minden reggel?

Figyelt kérdés

Van ahol azt olvasom, napi 3 kávé megengedett, van, ahol azt végleg le kellene szokni.

Én reggel szoktam inni, és nem undorodom (egyenlőre) a szagától.

azért is iszom mert eleve alacsony a vérnyomásom, és mostanában napközben is érzem, hogy iszonyúan leesik egyszercsak, de olyankor már nem merek inni még egy kávét.

ezt a napi egyet megengedhetem magamnak?

2011. ápr. 27. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5 hetes múltam, de én is minden reggel kávéval indítok. Tejes kávét iszom, de eddig is azt ittam. Nekem muszáj is, mert alacsony a vérnyomásom. Napi kettőt iszom. A dokim mondta,hogy nyugodtan. Meg azt is,hogy a terhesség nem betegség. Tehát nem kell a sarkából kifordítani az életünket, mert terhesek vagyunk. Persze, vigyázni kell, de nem kell félni mindentől!
2011. ápr. 27. 10:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Én reggel a kocsimig sem találnék el egy kávé nélkül. A dokim azt mondta, hogy nyugodtan ihatok egyet reggel, nehogy elszédüljek az alacsony vérnyomásom miatt.
2011. ápr. 27. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:
En is ittam persze kevesebbet mint elotte.Napi 200mg koffein megengedett ha azt betartod akkor minden oke.Szoptatok most is iszok persze ugyanugy betartom a limitet es alszik mint a bunda:))
2011. ápr. 27. 10:54
 14/15 anonim ***** válasza:

En ket terhesseg alatt vegig ittam napi ket tejeskavet (tok mindegy, hogy tejes, az adag feketekave benne volt ugyanugy).

Semmi gond nem volt vele, sot, a doki tobbet is ajanlott, szerinte harom nyugodtan lecsuszhatott volna, mert nekem vegig 100/60-as vernyomasom volt (nem terhesen is ilyesmi, talan picivel magasabb).

Ez nagyon keves, a beka segge alatt van.

Akkor kell vigyazni a kaveval, ha magas a vernyomas.

Amugy meg van pl az omnianak csokkentett koffein tartalmu kaveja (ugy remlik 50%-os). A multkor veletlenul olyat vettem, nem sok jot vartam tole, mert nem szeretem a koffeinszegeny kavet.

De ez meglepoen jo izu volt, kifejezetten finom, szoval ha felted a vernyomasodat, akkor ajanlom ezt.

2011. ápr. 27. 12:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, amíg nem leszel rosszul tőle! Én is szeretek kávézni (napi 1-2 tejeskávé), és mind az öt terhességem alatt ittam (ill. iszom), kivéve az 5.-től a 12. hétig, mert akkor nem bírtam elviselni a szagát!
2011. ápr. 27. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!