6. hétben vagyok. Ihatok kávét minden reggel?
Van ahol azt olvasom, napi 3 kávé megengedett, van, ahol azt végleg le kellene szokni.
Én reggel szoktam inni, és nem undorodom (egyenlőre) a szagától.
azért is iszom mert eleve alacsony a vérnyomásom, és mostanában napközben is érzem, hogy iszonyúan leesik egyszercsak, de olyankor már nem merek inni még egy kávét.
ezt a napi egyet megengedhetem magamnak?

En ket terhesseg alatt vegig ittam napi ket tejeskavet (tok mindegy, hogy tejes, az adag feketekave benne volt ugyanugy).
Semmi gond nem volt vele, sot, a doki tobbet is ajanlott, szerinte harom nyugodtan lecsuszhatott volna, mert nekem vegig 100/60-as vernyomasom volt (nem terhesen is ilyesmi, talan picivel magasabb).
Ez nagyon keves, a beka segge alatt van.
Akkor kell vigyazni a kaveval, ha magas a vernyomas.
Amugy meg van pl az omnianak csokkentett koffein tartalmu kaveja (ugy remlik 50%-os). A multkor veletlenul olyat vettem, nem sok jot vartam tole, mert nem szeretem a koffeinszegeny kavet.
De ez meglepoen jo izu volt, kifejezetten finom, szoval ha felted a vernyomasodat, akkor ajanlom ezt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!