Van ahol azt olvasom, napi 3 kávé megengedett, van, ahol azt végleg le kellene szokni.
Én reggel szoktam inni, és nem undorodom (egyenlőre) a szagától.
azért is iszom mert eleve alacsony a vérnyomásom, és mostanában napközben is érzem, hogy iszonyúan leesik egyszercsak, de olyankor már nem merek inni még egy kávét.
Többet is megengedhetsz. Még mindig jobb,ha kávét iszol,mint gyógyszert a vérnyomásod emelésére.
2011. ápr. 27. 09:32
2/15 anonim válasza:
Én ittam végig tejjel, napi 2-3 is.Nekem is alacsony volt a vérnyomásom.
Inkább, mint rosszul legyél!
Szerintem ez a kérdés is 2 táborra oszlik, fogsz kapni ilyen választ is, meg olyat is.
2011. ápr. 27. 09:34
3/15 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan, én méh senkitől nem hallotam h le kellene szokni, a kávé nem olyan mint a cigi.Első babámnál én is minden nap megittam egyet, az orvos is azt mondta annyi elmegy.
2011. ápr. 27. 09:34
4/15 anonim válasza:
Terhesség és szoptatás alatt is megittam a napi 2-3 kávémat. A babát sem zavarta meg a kávé.
Én szoktam napi 2-3 csészét, attól függ dolgozom-e. Mondjuk gyengébbre főzöm, mint régen, vagy tejet teszek bele. Nekem azt mondta a doki, ha eddig is ittam, igyam nyugodtan. Még nem vetéltem el és már 25 hetes vagyok:)
2011. ápr. 27. 09:48
7/15 anonim válasza:
5 HETES VAGYOK, de megiszom a napi 2-3 kávémat, fel sem bírnék kelni reggel nélküle. Egyébként is ez az egyetlen, ami reggel lecsúszik a hányinger és rosszullét miatt. Nekem is alacsony a vérnyomásom. Az előző babámmal is kávéztam.
2011. ápr. 27. 09:53
8/15 anonim válasza:
ha eddig is ittál, akkor az rosszabb ha leszoksz...
2011. ápr. 27. 09:59
9/15 Alinaaa válasza:
A második babát várjuk. Kávé nélkül nem élném túl a napot. Reggel szoktam rendes kávét tejjel. És délután ha igen álmos vagyok ezt a 3v1 kávét szoktam. Az elijesztő cikkeket el sem olvasom, mert akkor egész nap aludnák:)Szerintem tejjel nyugodtan. És nekem az egyik nővérke azt mondta, hogy a kávé nem emeli a vérnyomást, csak feldobottság érzést ad:) - ezt nem tudom alátámasztani:)
2011. ápr. 27. 10:00
10/15 anonim válasza:
Én imádom a kávét, anno rengeteget ittam :)
Most reggel egy tejes kávét (persze csak kiscsészéset), aztán cikóriát, csak az íze végett, napközben :D ha álmos lennék, akkor egy "négerkönnyet" még iszok délután, de az tényleg átlátszó szinte (különben nem alszom éjjel) :D a babám sem ébred tőle, hamarabb "kel" reggel, mint én :D szóval szerintem nyugodtan, ha meg tudod inni, a netes hülyeségeket meg ne is olvasd, csak beléd hozzák a frászt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!