Van olyan ismerosotok, akinek parja marihuana fuggo es egeszseges babat szult?
Szia, hétvégenként egy light-osat szív a párom, egészséges, időre született a fiunk. De az utolsó hozzászólásodból én azt veszem ki, hogy a jövőtöktől tartasz. Ezt neked kell tudnod, mennyire van észnél a párod, ha megszületik a babó, hogyan lesznek a dolgok.
A kokain azért engem jobban megrémítene.
Off, vmelyik hsz-hez: alkohol mérgezésben hányan halnak meg naponta? És marihuána túladagolásban? (sehányan, mert nem lehet túladagolni)
Itt a mi esetunk:
En is szivtam parom is szivta.
Terhes lettem abbahagytam parom el sziv napi 1-2szalat van hogy napokig semmit.
Egeszseges gyonyoru 1eves kislanyunk van.
Ugy vagyok vele inkabb szivjon neha 1-2szalat naponta mint igyon es usse-verje a csaladjat.Biztos le fognak pontozni na de kerdezem en a fuves kabulat vagy az alkoholos agresszio a jobb?(ha mar valasztanod kene)
Hozzateszem nem iszik egyaltalan.
Azt hittem, már terhes vagy és a születendő egészségéért aggódsz. Ha még csak tervezed, akkor jobb lenne tiszta apát keresni. És nem az egészség miatt, hanem esélyesebb lenne, hogy együtt fel is nevelitek. Az sem mindegy ám a gyereknek!
Hogy van-e apja.Meg neked sem. Nem is a fű, de minden nap sörözni - ez alkoholizmus.Ha te másképp gondolkodsz, akkor talán jobb lenne előbb hozzád illő párt keresni, aztán kezdeni családot tervezni..
Azon kívül, fordítva is feltenni a kérdést: hallottatok olyat, h alkoholista apának beteg gyereke született?
Másrészt, ha ő is gyerekre vágyna már, akkor talán nem is füvezne.
Ugye azért nem azt akarjátok mondani itt páran, hogy a marihuána fogyasztás kimondottan jó?! És igen, az alkoholizmus is ugyanolyan rossz, de ettől még talán nem kell megdicsérnünk azt, aki narkózik!
Kedves kérdező! Amikor a baba megnő, mert ugye idővel serdülni fog, szerinted jó lesz a példa amit látni fog? Hogy fogod neki megmagyarázni, hogy apa nem tesz rosszat. Vagy ha ezt elhiszi, mit teszel, ha még tovább is lép a kedves apukán, és majd lesheted, ahogy keresi a vénáit a heroinozáshoz!!!!! Szeretnéd elsiratni???
Lehet keményen hangzott, de normál értékrend mellett is nehéz a gyermeket megóvni, és jó irányba terelni. Akkor így?
Végül is, ha eggődsz a jövőért, akár le is szokhat a kedves, vagy csökkentheti. Az ismerős apuka hetente egyet elszív, senkit nem zavar.
De a kokain az más. Azt hanyagolja inkább. Amúgy is kell a pénz pelusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!