Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bokadagadás miatt bent tarthat...

Bokadagadás miatt bent tarthatnak a kórházban?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy, nem vizesedés?mert azért nem tartanánk be, csak ha súlyos
2011. ápr. 26. 20:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, vízesedés :( És már reggelente így ébredek :(
2011. ápr. 26. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy csak akkor tartanak bennt, ha már a vége fele jársz a terhességnek, és nagyon erősen vizesedsz, nem csak a bokád dagad hanem mindened.

Nekem az egész lábszáram duzzadt volt, de meg se fordult senkinek a fejében a kórház, annyi volt, hogy minden egyes alkalommal megnézte az orvosom a lábamat is.

2011. ápr. 26. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:

én nagyon vizes voltam (mindenhol)

mégsem fogtak benn,csak só szegény diétét írtak elő!

2011. ápr. 26. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha magas vérnyomás társul mellé, akkor bent foghatnak. Most húztam le 5 hetet a kórházban, ott sokan voltak, akik vizesedtek, és magas volt a vérnyomásuk. Toxémia alakulhat ki. Ha csak vizesedsz, nem fognak bent.
2011. ápr. 26. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon vizesedtem, már 7 hónapos terhességtől. Sómentes diétát kellett tartanom.
2011. ápr. 26. 21:02
 7/9 A kérdező kommentje:
29+4 hetes vagyok. Csak a lábam dagad, vizesedik, a vérnyomásom eddig még mindig rendben volt.
2011. ápr. 26. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak vizesedés miatt nem hinném, ha magas vérnyomás is előjön mellette akkor igen, sajnos tapasztalat.
2011. ápr. 26. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Orvosa válogatja. Az enyém 34 hetesen befektetett 1 hétre a vizesedés miatt. Diétás kaját kaptam, naponta vizelet vizsgálat, kaptam infúziót is és nst volt naponta. Amint apadt a lában és nem híztam hazaengedett.
2011. ápr. 26. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!