Milyen tünetekre számíthatok és meddig tarthatnak a műtéti beavatkozás után?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes voltam sajnos a baba meghalt, így műtéti beavatkozáson (múlthét csütörtökön) kellett átesnem, sajnos azóta igen sok problémám van szurkál hasam, a hüvelyem, fáj a derekam és még mindig váladékolok.2008. jún. 4. 09:17
1/4 anonim válasza:
Együttérzek veled, én is jártam így, 12 hetesen. Nekem még vagy egy hétig megvolt a hányinger, mellfeszülés, 10 napig véreztem és fájta a hasam is.És 6 hét múlva jött meg a mensim. Sajnálom ami történt. 16 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Szia
Sajnálom, nekem is volt tavaly 11 hetesen ment el.
9 hetesen már növekedett a méhed, aminek most vissza kell formálódni az eredeti méretére, úgyhogy attól ne ilyedj meg. Ha nagyon erősen görcsölsz akkor menj vissza, mert lehet, hogy bent maradt valami. Vérzés, barnázás akár a következő mensi-ig is lehet. Kitartást, gyorsan szedd össze magad, biztasson az, hogy ő sajnos nem lett volna egészséges, de a következő bizti az lett.
Még annyit vigasztalásul, hogy nekem szept végén volt, és dec 16 volt meg utoljára, és most minden ok. 24 hetes vagyok. Vigyi magadra!
3/4 A kérdező kommentje:
Szedtetek valamilyen vitamint a méh megerősítésére?
2008. jún. 4. 09:43
4/4 anonim válasza:
utolsó válaszadó vagyok. Az elevitet szedtem előtte is, és nem hagytam abba, de a gravidát is sokan dicsérik. De egy jó tanács: Ne koncentrálj a babár. Könnyű nekem ezt mondtani, tudom, de hidd el így van. Mi várni akartunk áprilisig, aztán szilveszter délutánján, kis pezsgő, kis ez az, percek kérdése volt, hogy megérkezzenek a vendégek, az uram letepert a karácsonyfa alatt a szőnyegen, és bumm már nagy a pocakom. SZóval lazulj el, ha úgy érzed gyászold meg a mostanit, de fogadd el ami megtörtént, és nemsokára sikerülni fog! Ja még annyit, hogy sokszor mondják a 6 hónapot, addigra pont kiürül a szervezetedből amit a mostani terhességnél termelt, szóval várd meg a 6 hetet aztán puff bele, még vannak benned terhességi hormonok. Bízz magatokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!