Meddig tarthatnak bent a korházban szerintetek ha 2111-re nyitva vagyok? 33 hetes km
Azt elfelejtettem,hogy hétfőn fekszem be.
Előre is köszi a választ.
Miért akarnak befektetni? azért mert nyitva vagy, még nem kell befeküdni....
Amúgy 36 hetesen hazaadnak, ha addig nem, mert akkor már mindegy, hogy szülsz vagy még nem...
Amúgy átlag egy hét a megfigyelés..
De kérdezz rá, csak emiatt nem kell bent lenned..
Nincs fogadott dokim és tegnap tanácsadáson vizsgáltak meg és akkor derült ki,hogy nyitva vagyok.Amúgy azon kívül,hogy keményedtem a 17hét óta nem volt semmi bajom 20 hetesen még 3000 volt nem is foglalkoztam vele,de már tegnap be kellett volna mennem de a doki mondta,hogy hétfőn legkésőbb.
Második válaszolonak: Hát elvileg azért mert nyitva vagyok,meg koraszülés veszélye miatt.Meg a héten is kellett mennem uh-ra mert kevesebb volt a súlya a 30 hetesen.Hát nem tudim mi lesz majd kiderül de remélem nem maradok sokáig már így is kezdek belebetegedni,hogy be kell mennem.
Köszi,hogy írtatok
Én úgy tudom hogy 36. hétig benn kell lenni ilyenkor.Van egy ismerősöm aki mellett feküdt egy kismama és nála is azt hiszem ugyanez volt vagy talán keményedések és egészen addig benn tartották amíg a 36. hetet el nem érték.De lehet téged csak megfigyelnek és otthoni szigorú fekvésre "ítélnek" majd.
38 hetes km.
Bocsi kicsit off leszek...de én ezt nem értem...én a 32.héttől 2111 voltam, aztán ez egyre tovább nyílt, nekem sincs dokim mégse akart sose senki befektetni.
Most már 41.hetet töltöm 2333-mal "vidáman" itthon továbbra is.
Ezt most csak azért írom, mert egyáltalán nem is biztos, hogy megszülsz idő előtt.
De amúgy sztem is 36.hétig tarthatnak bent max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!