Mikor tarthatnak bent nst után? Van köze ahhoz ha mondjuk 39 hetes vagy 40 hetes leszek?
Figyelt kérdés
Melyik az az adat ami miatt!
A babaszívhangja ha nagyon magas vagy alacsony?
Magas méhösszehúzódások? melyik az az intervallum 60-70?
2009. febr. 9. 18:46
1/3 anonim válasza:
Akkor tarthatnak bent ha a gép fájásokat mutat mégha te nem is érzed.De ez sem mérvadó.Szept.7-re voltam kiirva még 6-án semmi,7-én reggelre vissza rendeltek és azt mondta a doki hogy mivel hétvége jön ha aznap sem lesz fájás haza enged,hétfőn cuccal jöjjek.Az én kislányom biztos megijedt mert a kiirt NST időpontjára megszületett,2 óra alatt és előző nap még semmi hajlandoságot erre nem mutatott.Ez gyorsan változik.Bocs így elkalandoztam.Az intervallumot sajnos nem tudommár,de gondolom a dokid ugyis megnézi utána.
2/3 anonim válasza:
A terhességi kor biztos, hogy nem számít. Akkor szoktak benn tartani amikor valamilyen adatból arra következtetnek, hogy a baba már nem jól érzi magát. Nem jó sem a túl alacsony, de a túl magas szívverés sem. A méhtevékenységet nem igazán tudom, mert nekem olyat nem mért a CTG. (az ezt jelző vonal egyenes volt és lenn volt)
3/3 anonim válasza:
A hetekhez szerintem sincs köze. A babát vizsgálják, hogy a szívverése nem-e változik, illetve a magzatvíz állapotát nézik. Engem azért tartottak bent, mert bő 2 ujjnyira kitágultam, akkor már 40+6 hetes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!