Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoptatós fotel szükséges...

Szoptatós fotel szükséges vagy anélkül is jó?

Figyelt kérdés

Az első babámnál volt, de alig használtam. Eladtam. Most párom venne egyet (jön a tesó)

Szerintem felesleges pénzkidobás. Szoptatni (kényelmesen) máshol is lehet.

Mi a véleményetek?

2011. ápr. 26. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges,főleg h írtad h az elsőnél se használtad,amúgy vannak szoptatós párnák is bár én azt se vettem,egyszerű lefekszel magad mellé rakod a gyereket és így neked is kényelmes és a gyereknek is,és feleslegesen se költöttetek el egy csomó pénzt
2011. ápr. 26. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Én egy nap egyszer használtam, este. Akkor megvolt a mi kis rituálénk. Fürdés, és vacsi a szobájában. A nap többi részében a kanapén szoptattam.

Már nem szoptatok 1 hónapos kora óta, de a fotelt még most is használjuk, ugyanúgy vacsora időben. Az esti tápszert mindig ott kapja, és tudja, hogy utána alvás van. :)

2011. ápr. 26. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt és most hogy jön a tesó sem lesz. Bár többnyire mindig ugyanabban a fotelban szoptattam de az a hagyományos fotelunk ami előtte is megvolt és azóta is megvan.
2011. ápr. 26. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk sem volt egyiknél sem, most sem lesz,hogy a 3. jön. Szerintem egy akó dolog van,ami felesleges- persze azt mindenki maga döntse el,hogy mit érez szükségesnek!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

2011. ápr. 26. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem jó nélküle, én őszintén szólva most láttam ilyet életemben először :) de kényelmes lehet
2011. ápr. 26. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!