Annyira kislányra vágytam. És kiderült egy pici lány van a pocimban. Más is volt igy?
Láttad a "The Secret" című filmet? ( http://www.youtube.com/watch?v=AfLg5_wdaB8)
Nézd meg, szerintem nem véletlen! :)
IGEN!! :-)
Örülök, hogy Neked is bejött...
Én voltam genetikai vizsgálaton, és tűkön ültünk 2 hétig az eredmény miatt, meg hogy fiú-e vagy lány...Mikor megjött az sms, hogy minden oké, zokogtunk a férjemmel, és mikor továbbnyomtam, és ott volt, hogy XX női kromoszóma...hát ne tudd meg...:-))
Most pedig már 8 hós, és hisztis mint a fene...de nincs nála édesebb nekünk...:-)
Sok boldogságot!
A titok nem működik:-)
Mi azt hittük lány,neve is volt már,beszéltünk hozzá,és most itt van a kis 1 éves kisfiam:-)
Valószínűleg azért nem működött, mert hittétek, és nem tudtátok. :)
A titok igenis működik! - első válaszadó voltam
én is lányt vártam, tudtam, hogy lány, éreztem!
...
aztán mikor megszületett első látásra beleszerettem a kisfiamba!!!! :D
Nekünk is múlt héten derült ki hogy kislány.Én is kislányt vártam..Az elejétől tudtam és éreztem,még a 12.hét Uh-ja után mikor a doki látott valamit a lába között.Én akkor is mondtam hogy tuti kislány,és így is lett!!2hét múlva már nem volt semmi a lába között és a 18heti Uh-n 1000%ra mondta a doki hogy kislány és mi is láttuk a bizonyítékot a lába között!!:D
20hkm
Én az elejétől fogva tudtam, hogy lány. Nem tudom hogyan. De biztos voltam benne.
Most fél éves és tényleg lány!
Szia!
Én is kislányt szerettem volna, így első babának... aztán a 18 hetes genetikain a doki úgy látta, hogy lány (dec. 30-án) :) :) :)
Március 7-én voltunk 4 D- s ultrahangon, ahol ugyanaz a doki, aki korábban lányt látott, megmutatta: nem tévedett: 1000%, hogy kislányom lesz :)
Édes kicsikém az arcát takargatta, a doki azt mondta, hogy szégyenlős :) de, ha szégyenlős lenne, akkor a punáját takargatta volna, nem pedig az arcát :)
Már rettentően várjuk őt :)
A 4 D-s ultrahang után percekig csak sírtam az autóban, a párom nyakába borulva...
Annyira örülünk neki :)
Most vagyok 33 hét+ 6 napban, és már csak néhány hét a "nagy találkozásig" :) Június 6-ra vagyok kiírva.
Jó baba várást kívánok mindenkinek (amilyen eddig az enyém is volt) :)
Ki hol fog szülni? Valaki esetleg az MÁV-ban? (Á. E. K.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!