25 hetes vagyok. Mi történhet, ha szivárog a magzatvíz? Honnan tudhatom, hogy az szivárog és nem más a helyzet? Mitől szivároghat, mi okozhatja?
Akkor menj sürgősen dokihoz,ha csak sejted,hogy szivárog akkor is.Koraszülést vetélést jelent ha elfolyik a víz.De azon sajnos nem tudnak segíteni.A szivárgást az okozhatja,ha megreped a magzatburok.
Nem valami gondos az orvosi ellátás Angliában ahogy hallom.
Remélem nem lesz bajotok,minden jót.
Az elmúlt 2 hétben rengeteg volt a stressz. Lehet attól?
Ma reggel mondták be a TV-ben, hogy a Egyesült Királyságban napi átlag 17 baba születik halva, vagy hal meg röviddel a születés után. Nem túl bíztató.
Nézegetem a netet. Azt írják, hogy a kis mennyiség nem magzatvíz, csak ha a combodon is csurog. Ennyire azért nem durva a helyzet, "felfogja a bugyim". (Bocs)
Szia! Ha arra gyanakszol, hogy szivárog, akkor azonnal menj kórházba vagy a dokidhoz, hogy megvizsgáljanak. Ha szivárog, akkor kórházi megfigyelés szükséges, azért, hogy a baba állapotát figyelemmel tudják kísérni, és kezeljék az esetleges felszálló fertőzéseket.
Az első gyerekemet 36. hétre szültem, a magzatburok magasan repedt, és éppen csak szivárgott a víz, egy tisztasági betét kb. háromnegyed óráig volt elég, ez tűnt fel nekem is. A baba feje beilleszkedett, ott ép volt a burok, de fentről szivárgott. Akkor nekem azt mondták, hogy még hetekig bent maradhat a baba, mert ilyen esetekben a víz is újratermelődhet.
Úgyhogy szerintem mielőbb lásson orvos!
Többnyire reggel érzem ébredés után kb fél órával. Addigra már voltam WC-n, tehát nem vizelettartási gond. És nem is sok,csak annyi, hogy nem csorog a combomon, csak bekeni azt. Napközben 1-szer 1-szer ritkán fordult elő. Ezt 2-3 hete érzem már. Ma viszont már vagy 5x éreztem.
Vizes folyás lehet, vagy magzatvíz lehet?
Vízszerű folyásom nekem is volt mindhárom terhességemnél.Ettől nem kell megijedni,nem veszélyes,normális.De ha azt sejted,hogy magzatvíz menj dokihoz azonnal.A középső gyerekemmel nekem is 3 hétig szivárgott a vizem,mert fent repedt a burok.De én akkor már 38 hetes voltam,nem mindegy.Mert bármikor fennáll a lehetősége ilyen esetben,hogy elfolyik,és akkor sajnos nincs mit tenni.Neked még nagyon korai lenne.A fertőzés lehetősége is sokkal magasabb ha repedt a burok.Ilyen korai terhességnél ez nagy bajt jelentene.Nézesd meg magad ha aggódsz.
Minden jót,1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!