Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen az a rejtett terhesség?

Milyen az a rejtett terhesség?

Figyelt kérdés
Mit takar ez a fogalom? mert neten nem találtam semmit :(
2009. márc. 3. 21:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

"Tapasztalatból tudta, hogy a nem kívánt, rejtett terhesség krízist idéz elő környezetében. De egy végsőkig titkolt, megoldást halogató helyzetben a krízis ..."

Ezt a szöveg környezetet találtam. Kérdésedből nem derül, ki hogy, milyen összefüggésben keresed ezt a fogalmat. Az álterhesség illetve az úgynevezett MOLA terhesség jutott még eszembe.

2009. márc. 3. 21:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy a terhességet az orvos nem veszi észre pl 12 hetesen? vagy miért rejtett a neve?
2009. márc. 3. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azt jelentheti,hogy valaki eltitkolja a terhességét amég lehet.De nem biztos,csak próbálom megérteni én is:-)
2009. márc. 3. 21:49
 4/13 A kérdező kommentje:

Csak mert barátnőm unokatesója az volt, de nemtudta bnőm se mit takar ez :S

de a Mola terhessésget azt az orvos észreveszi hüvely UH-val ugye?

2009. márc. 3. 21:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A megfejtésben az segítene még, ha megírnád, hogy pontosan ki és miért is mondta. Hol hallottad? Dokitól? Vagy egy ismerős mondta, hogy rejtett terhes? Vagy olvastad?
2009. márc. 3. 21:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Na időközben megírtad, hogy hol hallottad. Nos ez így még mindig nem egyszerű.
2009. márc. 3. 21:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem igazán tűnik életszerűnek, hogy a doki ne vegye észre a 12. hétig. Ha a méhben nem látnak semmit, akkor szoktak vérvizsgálatot kérni, hogy a szervezet termel-e HCG-t. Létezik az úgynevezett kettősszarvú méh, ahol a baba tapadhat olyan helyen, hogy esetleg nagyon pici terhességet nem lát a doki. Ha van a szervezetben HCG, és nincs a méhben senki, akkor merül fel a méhen kívüli terhesség gyanúja.
2009. márc. 3. 21:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Értem, csak mert voltam dokinál és nem talált hüvely UH-val semmit és az ottani vizeletes teszt is negatív lett amit csináltak és ezért kérdeztem hogy mit takarhat a rejtett terhesség, hogy olyan lehetek-e avgy tutira nem avgyok terhes?
2009. márc. 3. 21:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez az oldal, amiről az első válaszoló is bemásolt. Talán ez előrébb visz.

2009. márc. 3. 22:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. márc. 3. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!