Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire sok 12 hét alatt a 7...

Mennyire sok 12 hét alatt a 7 kg hízás?

Figyelt kérdés
Nagyon félek a hízástól, én rettegek a kövérségtől, a zsírtól és a hájtól, már-már kóróson. Az első méreckedés a 10. héten volt, 63 kg ott mért a védőnő. a 14. hétre 2 kg-ot híztam, majd a 18-ra csak 1-et és most hirtelen a 22-re 4 kg felszaladt rám. Mi lesz ennek a vége? Félek.
2011. ápr. 18. 11:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem kell félreérteni amit írtam. Egyem azt a kis érzékeny lelkedet! Nekem a védőnőm és az orvos is mondta hogy ez az átlag,a normális súlygyarapodás. Lehet nekem szerencsém volt hogy össz 12kgot híztam,de ha többet hízok akkor sem kötöm fel magam.

Írtam minden ember más. Ja és nem voltam hányós,semmi bajom nem volt egész terhességem alatt.

2011. ápr. 18. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát a végén még jobban szaladtak rám a kilók, mint az elején. Pedig az okos kismamakönyvek állították, hogy az utolsó hónapban már nem hízunk. Hehehe, hát persze, már aki.

Én is 22 hetes vagyok most, + 4 kilóval kb.

Az előző terhességemnél +12-t híztam, de 2 héttel előbb született a baba. Ha kivárja a 2 hetet, biztos lett volna 14 is, amilyen tempóban vizesedtem a végén. (Magas vérnyomás is volt, fehérje nem szerencsére...) De a végén abszolút nem érdekeltek a kilók, csak a rohadt vérnyomásom :( Mire a kisfiam 1 éves lett, 5 kilóval kevesebb voltam, mint a terhesség előtt, pedig nem voltam túlsúlyos sose. Nem fogyóztam, nem sportoltam, egyszerűen nem értem rá mellette enni és folyton szaladni kellett utána.

Most, a másodikat úgy kezdtem, hogy az elején tuszkoltam magamba a kaját, mert már hülyét kaptam, hogy jön az újabb baba, és még mindig fogyok :( Szóval fel a fejjel, gyerek mellett kiválóan le lehet fogyni!!!

Amire én figyelek: igyekszem mértékkel enni a felesleges dolgokat (süti, csoki, csipsz és társai). Ha nagyon éhes vagyok, inkább almát rágok, vagy iszok egy bögre háziszörpöt :) Most bezzeg meg tudnék enni egy fél lovat is, de azért arra törekszem, hogy sokszor egyek kevesebbet. A 12, akár 14 kilóval is lazán kiegyezek a végére :)

22 h km, 18 hónapos fiú anyukája

2011. ápr. 18. 12:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia.Én 30hetes vagyok és most járok 6kg plusznál(az elsővel is csak 9kg híztam összesen),picit sokat híztál,de próbálj meg odafigyelni,hogy mit mikor eszel.Inkább több gyümi,kevés nasi:-)A végén jön fel igazán a java,most még csak magadra híztál a baba,csak pár deka:-)

Boldog babavárást.

Üdv

2011. ápr. 18. 12:44
 14/17 anonim ***** válasza:

12.42-es vagyok

Ja, és úgy sikerül mértéket tartani, hogy nem igazán tartok itthon csokit vagy max. kis csokikat. Különben lazán bevágok egy fél táblát egyszerre (vagy többet), azt meg se a cukor, se a kilók miatt nem kellene... Úgyhogy hiába rágja a fülem a párom, nincs itthon szinte semmi édesség. Nem érti, hogy én egész nap itthon vagyok és csak nyitogatom a spájzajtót :D Biztos felzabálnám, ha lenne :D

2011. ápr. 18. 12:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én kiegyensúlyozottan étkeztem, mégis +25kg-val mentem szülni.

Szülés után 20-al voltam kevesebb, és 5 hetes volt a kicsi, mikorra a maradék 5 is eltűnt:)

Sok volt a magzatvizem, és rengeteg vizet tartott vissza a szervezetem, így szüléssel 20 kg lement.

Ezeket előre nem láthatod, ezért felesleges rajta stresszelni!

És ha 20 kg-t szedsz fel, akkor mi van? Jó eséllyel a 3/4 része szüléskor távozik is:)

2011. ápr. 18. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is félek a kilóktól, de egyáltalán nem magam miatt, hanem a baba miatt. Mert az neki nem jó. Eszembe nem jut, hogy magam miatt parázzak!
2011. ápr. 18. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:

A 12 kg nem a megengedett, hanem az átlag!!!!!!!!!!!!. Az átlag pedig az átlag alattiakból mint a Rubint Réka meg akik csak vagy 9 vagy 11 kg-t híznak, meg az átlag felettiekből jön ki, akik akár 30 kg-t is híznak.

Anyum nővéremmel 9 kg-t, velem 30-at szedett fel. Aztán mindig visszafogyott szépen, A változó korig bombázó alakja volt.

Én első terhességemnél az elő és a 3. trimeszterben nőttem sokat, a másodikban keveset. Te lehet, hogy most nősz sokat, aztán majd lejjebb megy.

Ha egészségesen eszel és nem 2 helyett, akkor nem lesz gond. Gyalogolj amennyit csak tudsz, ússz ha van időd, és minden rendben lesz, ne aggódj.

2011. ápr. 18. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!