Már őt érezhettem? 11+2 hkm vagyok.
Éjszaka a bal oldalamon feküdtem magzat pózban sokáig majd hirtelen a hátamra fordultam.Akkor úgy éreztem mintha a hasam megfeszült volna és ehy pici dudor volt a bal oldalon a hasam alján 1-2 mp-ig majd eltünt.Olyan volt,mikor már nagyobb és a lábát dugja ki csak sokkal kisebb.
2.babámat várom,tehát ismerős az érzés csak nagyon korainak tartom.
Második babát 13. héten éreztem de akkor még csak pillangó érzés ill buborékoló érzés volt.
Szerintem is kicsi az esélye de ki tudja.
Persze,érezhetted Őt!
A második babánkat én a 11. héten éreztem először,számítógépezés közben, de akkor még nem voltam benne biztos,hogy az Az volt e, de a 13. héten már annyira felerősödtek,hogy akkor tudtam,hogy előtte 2 héttel csak és kizárólag a babócánkat érezhettem. :)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv: 2 gyermekes,18+3 h.km.
Honnan tudod,hogy nem lehet ennyire hamar érezni?
Attól,hogy az első babánál rendszerint a 20. hét környékén érzik meg a kismamák a magzatmozgást, még érezhetik a 11-13. héten! Semmi nem törvényszerű!
Én most a 3. babát (miután az elsőt a 20, a másodikat a 11. héten kezdtem el érezni először) a 18. hét küszöbén kezdtem érezni,hogy mozog.
Egyik ismerősöm az első babáját a 16. héten érezte mozogni.- SEMMI NEM TÖRVÉNYSZERŰ!!
Üdv: a 2 gyermekes,18+3 h.km
Köszönöm a válaszokat,én is kétkedő lennék,de tudom milyen az ha a baba mozog,az első buborékos érzés volt,de ez egy kis dudor volt a hasfalon.
minden anyukának köszi
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-15 16:14
vagyis a "SEMMI SEM TÖRVÉNYSZERŰ!" válaszolónak:
fizika és biológia
nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!