Érezhettem a babám? (Többi lent. )
Tegnap este fürdésnél egy babszem méretű "dudor" volt a bal oldalon eléggé lent(simogattam a pocim és akkor éreztem), de amikor újra végighúztam a kezem ott, eltűnt.
Lehetett a baba?:)
11 hkm:))
En a masodik babat nem egeszen 13 hetesen ereztem, de ugy, hogy a ket terhesseg kozott osszesen 4 honap szunet volt. Tehat igen elenken emlekeztem az apro magzatmozgasokra is, nyilvan ezert tudtam beazonositani.
De en meg ezt is alig hittem el, csak miutan napokon at ismetlodott, akkor hittem sajat magamnak.
11 hetesen en nem hinnem, hogy erzed a babat.
Egyebkent ilyenkor meg a szemeremcsont mogott van a mehed. Ott erezted?
Most elolvastam a kommentedet is. Hat, ha te dudort is ereztel a kezeddel, akkor az 100%, hogy nem a baba volt, egyszeruen ez lehetetlen, mert mint irtam a 12. het kornyeken hagyja el a meh teteje a szemeremcsontot, a csonton keresztul pedig semmilyen dudort nem erezhettel. Afelett pedig, a lagyreszen meg nincs se a mehed, se a baba.
Ha igen, akkor viszont elegge el van szamolva a terhesseged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!