17. hétben voltam uh-on, és visszamínősítettek 16. hétre. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2008. febr. 11. 12:46
1/2 anonim válasza:
Elszámolhatták, de az is lehet, ami igen gyakori, hogy nem egy ütemben fejlődik minden baba. Lehet a te babád nem úgy fejlődik mint a "nagy átlagé". De ne aggódj az enyém sem. Először azt hittem 10 hetes vagyok és kiderült, hogy csak 9 hetes 2 napos.. azután mindig ahhoz viszonyítottam, és most mikor azt hittem 18 hetes, behozta a picur önmagát, és 19 lettem :)) Vicces dolgok, de nem kell aggódni. Úgysem a kiírt időpontban fogsz szülni, legalábbis a nőknek csak a 20%a szül akkor :) Boldog babavárást!
21 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
mi is levagyunk maradva egy hétel de már az elejétől habár én ugy gondolom hogy a lemaradt idöpont a jó és nem a mensis ha esetleg tudod hogy mikor fogant akor könyebb de ha nem azért van akkor is egy hét lemaradás nem baj majd behozza másnak is van ilyencsak nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!