Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelősök! Most komolyan...

Sumergo kérdése:

Tippelősök! Most komolyan kell ez?

Figyelt kérdés
Félre ne értse senki, amit írok. Minden kismama nagyon szép és cuki. Nincs ember, akinek ne tetszene a gömbölyödő pocak. Az is igaz, hogy nagyon boldog az, aki babát vár. (Én is babát várok, de soha nem mutogatnám a pocimat idegeneknek. Ez a családra tartozik, senki másra.) De mi értelme ennek, hogy vadidegen embereknek mutogatjuk a pocinkat, és azt várjuk, amit úgyis írni fognak: szép poci, csini vagy stb.. De tényleg, kritika helyett az érdekelne, hogy ez miért jó? Semmi információtartalma nincs a "válaszoknak", hiszen az tudja a legjobban, aki feltette a "kérdést".
2011. ápr. 13. 16:10
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
28%

Kedves kérdező. Írd már le hogy szerinted mi a tökéletes válasz a kérdésedre.

Szerintem velem együtt még sokan kíváncsiak lennének,hogy milyen választ akartál hallani!

2011. ápr. 16. 18:28
 42/52 anonim ***** válasza:

Akkor is süt belőled a rosszindulat és a nagyképűség, minden kommentedből, brrrr.

Ja és ilyet én is tudok ám hogy :-))))))))))))))))))))))))

2011. ápr. 16. 20:19
 43/52 A kérdező kommentje:

Szerintem az a nagyképű, aki mást pár mondat alapján annak lát. De ez is csak az én véleményem, nem fontos.

Valami ésszerű magyarázatot vártam, de már nem várok, mert nincs.

2011. ápr. 16. 20:26
 44/52 A kérdező kommentje:

20:19-es.

Nagyon ügyes vagy. Utánozz még párat, hátha megdicsérnek érte mások is!!!

2011. ápr. 16. 20:28
 45/52 anonim ***** válasza:
Még mindég nem írtad le hogy számodra mi az ésszerű magyarázat!!! Várom,vagy ne okoskodj itt!
2011. ápr. 17. 11:31
 46/52 A kérdező kommentje:

Azért nem írtam le még "mindég", mert annak kellene tudni, aki ilyen "kérdést" feltesz. A válasz engem is érdekelt volna. Ha tudnám a választ, nem kérdeztem volna meg. A tippelősökkel ellentétben, akkor szoktam kérdezni, ha valamit nem tudok. Hát ezt nem tudtam.

Azért azt el kell ismerni, volt olyan válasz, ami legalább értelmes volt, és nem a kérdezőt minősítette, azokat köszönöm. A minősítők pedig nem érdekelnek, ők inkább nézzenek magukba. Lehetséges, hogy sokkal rosszabbak mint én. A rosszindulatról pedig annyit, hogy a sorok közé mindenki a saját mentalitása szerint olvas dolgokat, amiket le sem írtam.

Belátom, teljesen felesleges volt feltennem ezt a kérdést.

Magamat ugyan nem, de sok embert felhúztam ezzel, pedig nem ez volt a szándékom, SAJNÁLOM, tényleg.

2011. ápr. 17. 12:19
 47/52 anonim ***** válasza:
69%

Csak azért "utánoztalak", mert elég cinikusnak hatott a mondatod végén a sok "mosoly", és elképzeltelek ahogy ülsz a gép előtt, és nagyképűen odabiggyeszted a jeleket.

Neked tényleg valami zavarod van a szövegértéssel, nem tudom hogy lehettél ötös magyarból.Több válasz is érkezett a "kérdésedre".Mert a te "kérdésed" csak provokáció volt, míg a többi kismamáé, akik kíváncsiak arra hogy mások milyennek látják a pocakjukat, csupán érdeklődés, és semmi rosszindulat nincs bennük, nem úgy mint benned.

De szerintem a "kérdésedre" már így is több időt pazaroltunk mint kellett volna, de látom rajtam kívül mások is értetlennek találtak, ezért próbáltak téged felvilágosítani, sajnos sikertelenül.

Remélem a gyereknevelésben nem leszel enyire értetlen.

2011. ápr. 17. 13:59
 48/52 A kérdező kommentje:
Szerintem viszont TE nem érted, amit én írtam, és azt is leírtam, hogy volt ami értelmes volt, sajna az nem a tiéd. Kár is írnod bármit, mert annyira ellentétes az álláspontunk, ebben a kérdésben soha nem fogunk egyetérteni. Mint írtam, te nem elolvastad azt, amit írtam, hanem beleképzeltél valami mást, amit látni szerettél volna. Azért azt gondolom, abból, hogy valakinek mekkora a pocakja, semmire nem lehet következtetni. Ez olyan, mintha a lábmérete alapján tippelnél valakinek az egészségi állapotára. :-)))) (Csak hogy legyen mit lemásolj, és legyen min fröcsögtesd a nyáladat!)
2011. ápr. 17. 15:52
 49/52 A kérdező kommentje:

"...elképzeltelek...ahogy nagyképűen..."

Na ez az, inkább olvass, és érts, ne képzelj bele mindenfélét mások szavaiba. Tényleg nagyképű, és rosszindulatú lehetsz, ha valaki, számodra idegről csak ezek a jelzők jutnak eszedbe. Ezt úgy hívják pszichológiában, hogy másokra kivetíted a saját tulajdonságaidat. (Mert nem csak magyarból voltam ötös, bár ez sem tartozik rád.)

Ha már jó tanácsokat adsz a gyermeknevelésről, remélem nem fogod a gyermeked bárminemű kommunikációját ugyanígy félreértelmezni, mert akkor jaj, de sajnálom szegényt!

2011. ápr. 17. 16:00
 50/52 anonim ***** válasza:
hát ez kezd egyre viccesebb lenni, kár, hogy lassan elkallódik a téma. de még bírjátok egy kicsit pls, engem szórakoztat! :D
2011. ápr. 17. 16:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!