Tippelősök! Most komolyan kell ez?
Kedves kérdező. Írd már le hogy szerinted mi a tökéletes válasz a kérdésedre.
Szerintem velem együtt még sokan kíváncsiak lennének,hogy milyen választ akartál hallani!
Akkor is süt belőled a rosszindulat és a nagyképűség, minden kommentedből, brrrr.
Ja és ilyet én is tudok ám hogy :-))))))))))))))))))))))))
Szerintem az a nagyképű, aki mást pár mondat alapján annak lát. De ez is csak az én véleményem, nem fontos.
Valami ésszerű magyarázatot vártam, de már nem várok, mert nincs.
20:19-es.
Nagyon ügyes vagy. Utánozz még párat, hátha megdicsérnek érte mások is!!!
Azért nem írtam le még "mindég", mert annak kellene tudni, aki ilyen "kérdést" feltesz. A válasz engem is érdekelt volna. Ha tudnám a választ, nem kérdeztem volna meg. A tippelősökkel ellentétben, akkor szoktam kérdezni, ha valamit nem tudok. Hát ezt nem tudtam.
Azért azt el kell ismerni, volt olyan válasz, ami legalább értelmes volt, és nem a kérdezőt minősítette, azokat köszönöm. A minősítők pedig nem érdekelnek, ők inkább nézzenek magukba. Lehetséges, hogy sokkal rosszabbak mint én. A rosszindulatról pedig annyit, hogy a sorok közé mindenki a saját mentalitása szerint olvas dolgokat, amiket le sem írtam.
Belátom, teljesen felesleges volt feltennem ezt a kérdést.
Magamat ugyan nem, de sok embert felhúztam ezzel, pedig nem ez volt a szándékom, SAJNÁLOM, tényleg.
Csak azért "utánoztalak", mert elég cinikusnak hatott a mondatod végén a sok "mosoly", és elképzeltelek ahogy ülsz a gép előtt, és nagyképűen odabiggyeszted a jeleket.
Neked tényleg valami zavarod van a szövegértéssel, nem tudom hogy lehettél ötös magyarból.Több válasz is érkezett a "kérdésedre".Mert a te "kérdésed" csak provokáció volt, míg a többi kismamáé, akik kíváncsiak arra hogy mások milyennek látják a pocakjukat, csupán érdeklődés, és semmi rosszindulat nincs bennük, nem úgy mint benned.
De szerintem a "kérdésedre" már így is több időt pazaroltunk mint kellett volna, de látom rajtam kívül mások is értetlennek találtak, ezért próbáltak téged felvilágosítani, sajnos sikertelenül.
Remélem a gyereknevelésben nem leszel enyire értetlen.
"...elképzeltelek...ahogy nagyképűen..."
Na ez az, inkább olvass, és érts, ne képzelj bele mindenfélét mások szavaiba. Tényleg nagyképű, és rosszindulatú lehetsz, ha valaki, számodra idegről csak ezek a jelzők jutnak eszedbe. Ezt úgy hívják pszichológiában, hogy másokra kivetíted a saját tulajdonságaidat. (Mert nem csak magyarból voltam ötös, bár ez sem tartozik rád.)
Ha már jó tanácsokat adsz a gyermeknevelésről, remélem nem fogod a gyermeked bárminemű kommunikációját ugyanígy félreértelmezni, mert akkor jaj, de sajnálom szegényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!