Tippelősök! Most komolyan kell ez?
Nekem még a kedvencem a mikor mozdult meg a babátok?
És jönnek a lehetetlennek tűnő válaszok,hogy én már 8-9-10 hetesen(ami lássuk be tök lehetetlen)
Aztán meg a mennyit híztatok?_úristen te olyan sokat!?-én csak 2kg-ot és már 36 hetes vagyok!
Na és ezeket üti a hány hetes vagyok milyen nemű,és mi lesz a neve?
Nem zavar csak viccesnek találom,főleg mert a neten rengeteg fórum van amibe ilyen kérdések nagyon jól megférnek és itt,sokan segítséget vagy tanácsot szeretnének kapni és tényleg sok kérdés válasz nélkül marad.
O.K. Látom nem igazán értik néhányan, és valószínű el sem olvasták, amit írtam, csak kritizálnak egyből.
Hát azt hittem, hogy ennek az oldalnak az a neve, hogy gyakorikérdések, ezek szerint ti néhányan gyakorijátékok-nak ismeritek. Bocs, hogy meg mertem kérdezni, én kérek elnézést.
Annak örülök, hogy nem egyedül engem zavar, hogy minden 5. kérdés ez.
:-)))
Engem jobban idegesít, ha valaki fennakad ezen. :)
Amúgy tényleg magánügy az ember terhessége, de amikor fej nélkül tesz fel valaki képet, akkor nem fogják tudni, hogy ki az illető.
Ez egy játék.
Azért jó, mert megtudja a kérdező, hogy valóban nagynak vagy kicsinek számít a pocakja. S hogy lányos vagy fiús a hasa...ennyi. Nem egy nagy ügy. S részben van infótartalma, mert valami következtetést csak levon belőle a kérdező.
S végülis ez sem rosszabb, mint azok a kérdések, hogy "titeket nem zavar, hogy nincsenek értelmes kérdések, ezért én is felteszek még egyet, hátha ez a kérdés meg másnak szúr szemet???" :):):)
S lásd a mosolygós arcocskákat mielőtt rosszul esne a dolog. :)
Az egyetlen információ, ami leszűrhető, hogy mennyien unatkoznak.
:-))
Elnézést, de szerintem mindenki maga dönti el, hogy mi tartozik csak a családjára.
Én meg azt kérdezném meg, hogy miért jó feltenni egy provokáló kérdést szinte minden nap. Kezdve ezzel a kérdéssel a dohányzós kismamás kérdésekig, ahol mindenki leírja hogy ez mennyire undorító stb stb. No ez miért jó????
(nem is dohányzom és nem raktam fel fotót sem a pocakomról)
18 hetes km
szerintem meg aki feltesz képet magáról az feltünési viszketekségben szenved
vagy régóta próbálkoztak már a babával és hú most besikerült akkor mindenki lássa
vagy fiatal kis fruska aki még azon a komolysági szinten van
Most szerintem Te elég új tag lehetsz ezen az oldalon mert ha régi lennél tudnád hogy működik ez nem akadnál fent....
Most ennek a kérdésnek is mi értelme volt ? még konfliktust csinálni???
Fogadd el hogy az oldal így működik, vannak ilyen kérdések....
Szerintem sokkal rosszabb az ismétlődő buta kérdések amit nap mint nap feltesznek pedig csak vissza kellene nézni de most akkor én is kezdjek el ezen pattogni ????
Tedd túl magad ezen és ne nézegesd a tippelős játékokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!