Tippelősök! Most komolyan kell ez?
Azért jó mert sokak szeretik nézegetni a pocakokat mint pl én is..szeretnek megnézni hasonló korú pocakokat mert nagyon szélsőséges különbségek vannak.
Nem a mi hibánk h nincs külön kategória ennek, de ez van...el kell fogadni hogy sokan szeretik!!!!
Ez egy játék és akinek nem tetszik az ne játsszon..legyen okos és lépjen túl a kérdésen :))
Szerintem is az egyetlen probléma ezzel, és sok más hasonló kérdéssel, hogy mikor felteszel egy érdekes kérdést, kapsz rá vagy 2 választ, mert aztán már az 5. oldalon van a tiéd.
de ez nem csak a tippelősökre vonatkozik szerintem. Ilyen a :
-mi legyen a baba neve?
-hányinger ellen mit tegyünk?(2 hónapja olvasom itt a dolgokat, de azóta 1000szer volt fent, szerintem keresőben rá lehetne keresni)
-mikor pakolunk össze?
-mit tegyünk a csomagba? (kórházfüggő, egyébként meg egy kórházi csomagot már csak be tudunk pakolni)
- még sorolhatnám
Illetve sokszor elég lenne a kulcsszót a google.ba beírni, és máris ott lenne a válasz...
De mivel nem lehet szabályozni, hogy ki mit kérdezzen, marad a lapozgatás...
17:44es vagyok
a milyen színű törölközőt viszel a kórházba???????
Anyám, ez komoly?????
miért jó?
egy: játék
kettő: viszonyítást keresnek, kicsi-e vagy nagy a pocak.
ennyi.
Egyszerűen csak játék.
Vagy megerősítést várnak, hogy : "igen, így is szép vagy! Nem, nem kicsi a pocid!"
Sajnos egy kismama ki van ennek téve, hogy folyton méricskélik, de ilyenek az emberek...:) Én is kapom nap mint nap, az egyik kicsinek, a másik nagynak látja. Szerintem meg pont jó, és ez nem egy idióta verseny, ahol az győz, akinek a legnagyobb (szerencsére).
Amúgy én a kérdező véleményén vagyok, én a pocimat nem teszem ki sehova, csak azokra tartozik akiket szeretek, idegeneknek játékból se mutogatom, nekem az nem jó érzés. De nem vagyunk egyformák, másnak meg jólesik, ha figyelnek rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!