Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Letezik-e, hogy a 15. heten...

Letezik-e, hogy a 15. heten erezzek valamit a baba mozgasabol?

Figyelt kérdés
Mar ketszer is olyansmit ereztem mintha egy kis buborek pattant volna el a hasam bal oldalan de csak alig eszrevehetoen. A baba volt vagy csak kepzelodom?
2008. febr. 11. 08:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!!Először is gratulálok a kisbabádhoz!!Nagy valószínűséggel azt érezted!!Én a 26.hétben vagyok, és már nagyon erőteljesen megváltozott az a kis buborékmozgás, amit én is a 16.hétben éreztem, és amilyen olyan volt, mint amit te most leírtál!!Nagyon jó érzés, ugye?
2008. febr. 11. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a 15. héten éreztem ilyet, és itt mondták nekem is hogy az volt.Sajnos még igen ritkán érzem, de megy az idő.Én fonival szoktam hallgatni,és nagyon jó érzés, ahogy úszkál a vízben ,és lehet hallani hogy pancsikol.

Boldog babavárást!

2008. febr. 11. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!Én is már a 15. héten éreztem a kis pocaklakómat...

Tényleg pici buborék elpattanásához tudnám én is hasonlítani ezt az érzést,illetve én akkor úgy írtam le a páromnak,mintha pillangók repkednének a pocimban és a szárnyacskáik vége csiklandozna. :)Persze ez az érzés azóta jócskán megváltozott...Az én kis pillangómból mostanra egy kis karate harcos lett!:)

Boldog babavárás kívánok!

Egy 36 hetes kismama

2008. febr. 11. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!