A mellsőfali méhlepény valóban olyan sokat felfog a baba mozgásából h alig lehet érezni?
Nekem is mellső fali, és elég erősen érzem a mozgásait, sőt a párommal egyidőben éreztük meg. Szerintem hamarosan te is jobban fogod érezni!
Minden jót!
33 hetes
Mondják, hogy megesik, hogy nehezebben érzed meg, vagy ha van kis fölös a pocin és a többi és a többi.... Nekem is mellsőfali. Bár már a 18. héttől érzem.
Megijedni nem kell! Ha a doki szerint minden rendben van, akkor feleslegesen paráztatnád magad! A babák sem egyformák. Gondolod, hogy az a jobb, ha egész álló nap meg sem áll? :)
Kis türelem! Minden jót!
21 hetes kismami
Szia.
Én is 26 hetes vagyok, és én is sokára éreztem a baba mozgását. Nekem is mellsőfalon van a méhlepény, a dokim elmagyarázta, hogy teljesen letompítja a az érzést, ezért érezzük akkor határozottan, ha már erősebb a baba, és jó nagyokat tud rugni. Én ha már nagyon érezni akartam, akkor este hátamra feküdtem és ha feszül a has akkor éreztem majdnem mindíg. Probáld ki.
Boldog baba várást.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!